Simona Ionescu / Redactor Șef

Paula Seling, despre viața de mamă. Ce preparate culinare gătite de artistă o fascinează pe micuță

Paula Seling, despre viața de mamă. Ce preparate culinare gătite de artistă o fascinează pe micuță
De când a devenit mamă, viața Paulei Seling s-a schimbat definitiv și nu contenește să-i mulțumească lui Dumnezeu zi și noapte pentru binecuvântare.

Pentru Elena, minunea din viața sa, Paula Seling ar face orice pe lume, iar cea mică o răsplătește cu infinită dragoste.

Paula Seling face parte din categoria mămicilor moderne, care-și urmăresc copilul din umbră. Îi dă cele mai bune sfaturi, e alături de ea în orice moment, dar nu o sufocă și întotdeauna îi dă libertatea de care are nevoie. Iar de când a devenit mamă, artista a învățat cea mai bună lecție: răbdarea.

„Nu știu mereu cum mă vede Elena, cum percepe ceea ce încerc să îi ofer. Chiar dacă ea îmi spune mereu că sunt cea mai tare mamă și că mă iubește. Ne iubim și ne spunem asta mereu, suntem afectuoase una cu alta și ne place să petrecem timpul împreună, făcând tot felul de lucruri.

„Vreau să crească puternică, bună, organizată”

Eu cred că sunt o mamă blândă, dar organizată, fermă în decizii. Încerc să o ajut doar atunci când știu că are nevoie, în rest o las să se descurce. Vreau să crească puternică, bună, organizată, ambițioasă și, în primul rând, fericită. Să aibă toate mijloacele pentru a-și construi viața pe care și-o dorește. Am învățat cea mai pură formă de iubire, am învățat bucuria totală, dar și răbdarea”, a declarat Paula Seling într-un interviu pentru Fanatik.

Paula Seling și Elena, minunea din viața ei

Nimic nu se compară cu bunătățile mamei

Paula și Elena sunt nedespărțite, iar cântăreața s-a transformat și într-o bucătărească foarte bună, așa că micuța nu se mai satură să savureze cei mai buni cartofi din lume. „Împreună ne uităm la filme, citim, colorăm, facem lucru suplimentar pentru școală. Ne plimbăm, mergem împreună la cursuri de înot cu instructorul nostru Antonio Costea, facem sport acasă. Uneori mergem la balet, ieșim în parc și multe altele.

„Ei îi plac cel mai mult cartofii la cuptor sau prăjiți”

Îi gătesc diferite mâncăruri, de la paste cu diferite sosuri, la supe, ciorbe, supe creme, pilaf, cartofi. Îi fac cam toate felurile de mâncare. Ei îi plac cel mai mult cartofii la cuptor sau prăjiți, ca oricărui copil de altfel, apoi pizza. Gomboți (găluște) cu prune sau înghețată de fructe”, a mai spus vedeta, fericită.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre