Simona Ionescu / Redactor Șef

Pe ce își cheltuie banii o vedetă Disney. Imaginile vorbesc de la sine

Pe ce își cheltuie banii o vedetă Disney. Imaginile vorbesc de la sine
Are 28 de ani, dar a cunoscut celebritatea devreme, iar acum numără zecile de milioane de dolari în cont. Și-a bătut colegii de breaslă, de departe, în ceea ce privește banii încasați pentru postări publicitare pe social media. E actriță și cântăreață de mare succes. La așa un statut, cheltuielile sunt pe măsură, dar nici pe departe din zona în care s-ar aștepta cei mai mulți fani.

Recent s-a aflat că a făcut o achiziție de aproape 5 milioane de dolari, după ce identitatea sa s-a încercat, cu tot efortul, să fie păstrată secret. Ei bine, s-a aflat. Ba mai mult, au apărut și imaginile. Starul pop Selena Gomez a făcut o super afacere în pandemie. A cheltuit nu mai puțin de 4,9 milioane de dolari, ca să se așeze la casa ei. Un moft, având în vedere că reședința ei e în altă parte. Tânăra vedetă și-a cumpărat casă.

Este vorba de conacul de pe Encino avenue, din California, deținut anterior de celebrul Tom Petty. Se pare că Gomez este un mare fan al muzicianului. Ea a fost fotografiată la Hollywood, în 2018, purtând un tricou cu imaginea trupei Tom Petty & Heartbreakers. Locuința a fost vândută în aprilie, pentru 4,9 milioane de dolari, scrie presa de peste ocean. În momentul vânzării, identitatea cumpărătorului s-a încercat să fie ținută anonimă, dar totul s-a aflat în final.

Acum, fosta vedetă Disney are propriul său palat în California de Sud, cu o suprafaţă locuibilă de 3.500 de metri pătraţi, pasaje secrete şi camere de refugiu. Și, în plus, e vecină cu alte staruri: actorul Vin Diesel şi vedetele YouTube Logan Paul, James Charles şi Rebecca Zamolo.

Conacul Encino are trei etaje, șase dormitoare, opt băi – spa complete și două jumătăți de baie. Casa mai are propriul studio de înregistrare, șemineu de piatră, studio de yoga, scară în spirală, sală de jocuri, sală de sport, cramă, sală de masaj. Cât privește facilitățile exterioare, acestea includ o cabană, un bar în aer liber, o groapă pentru foc și mai multe punți, împreună cu o piscină și un spa, completate de o cascadă.

A fost crescută de o mamă singură, adolescentă

Cum a ajuns fetița crescută de o mamă singură, în sărăcie lucie, uneori, la așa o opulență? Vă spunem că aceasta e a treia casă a Selenei Gomez. Starul pop mai deţine cel puţin două proprietăţi – o casă de 2,2 milioane de dolari în Studio City (Los Angeles), cumpărată în 2018, care este și reşedinţa ei principală, şi una în valoare de 1,7 milioane de dolari în Woodland Hills, unde locuiește mama sa.

Într-un interviu acordat pentru Business of Fashion, în 2017, Selena a povestit că a fost crescută doar de mama ei, și că aceasta era doar o adolescentă atunci când a adus-o pe lume. Talentul ei a ieșit la iveală în 2002, când a fost selectată de Studiourile Disney să joace în ”Barney & Friends”, rol care pur și simplu a propulsat-o în actuala carieră.

Pe ce își cheltuie Selena Gomez milioanele de dolari

Cu așa un trecut modest, tânăra a recunoscut că nu se dă în vânt după modă. Ca dovadă și imaginile în care poartă o banală bluză animal print de 24 de dolari, imagini care au făcut turul internetului.

Selena Gomez

Dar, cum face foarte mulți bani, trebuie să îi cheltuie. Dacă hainele sau bijuteriile nu sunt printre obsesiile ei, Selena a ales să investească în artă. Aici lista e lungă: discuri vechi, de colecție, haine vintage, antichități, opere ale artiștilor. Și case cu istorie. Achiziția casei lui Tom Patty marchează cea mai recentă mișcare într-un an aglomerat pentru Gomez.

Single, după relația cu Justin Bieber

Cântăreața în vârstă de 27 de ani a lansat cel de-al treilea LP de studio, ”Rare”, în ianuarie. Anul trecut în toamnă a mai lansat, consecutiv, alte două piese de succes, ”Lose You To Love Me” și ”Look At Her Now”, care vorbesc despre perioada de pauză pe care artista și-a acordat-o pentru a depăși relația toxică cu Justin Bieber.

”M-am gândit că e o metodă perfectă pentru a încheia un capitol și am vrut să arate vulnerabilitatea de a experimenta durerea unei despărțiri și pasul către o altă călătorie, a propriei persoane”, a mai spus Selena într-un interviu. Artista este singură de doi ani și susține că nu se mai grăbește să intre într-o nouă relație.

Momentan, Selena Gomez face bani. A ajuns să încaseze jumătate de milion de dolari pentru o postare publicitară pe contul de Instagram, fiind catalogată, încă de anii trecuți, drept una din cele mai bine plătite vedete în acest sens.

Sursa foto – video: Instagram / Selena Gomez, YouTube / One Shot Productions

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre