Simona Ionescu / Redactor Șef

Poliția în alertă. O mare vedetă, găsită moartă în camera de hotel. Ce fotografie a postat înainte

Poliția în alertă. O mare vedetă, găsită moartă în camera de hotel. Ce fotografie a postat înainte
Anunțul despre moarte vedetei a fost făcut chiar de polițiști. Aceștia au găsit cadavrul într-o cameră de hotel din Florida.

Actorul american Bob Saget, cunoscut mai ales pentru rolul său din sitcomul din anii 1980 – 1990 Full House (n.r. – Casa plină), a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Florida, a anunţat duminică poliţia locală, notează AFP, citată de Agerpres.

Poliţia a fost chemată la Hotelul Ritz-Carlton Orlando „în legătură cu un bărbat inconştient într-o cameră de hotel, acesta (…) fiind identificat drept Robert Saget şi declarat decedat la faţa locului”, a scris pe Twitter biroul şerifului comitatului Orange. Potrivit oficialitățiilor „nu au fost găsite semne ale unui act criminal sau de consum de droguri.

Ultima fotografie postată de Bob Saget

Actorul Bob Saget, 65 de ani, a devenit faimos cu rolul Danny Tanner, un tată văduv cu trei fiice, gemenele fiind interpretate de surorile Mary-Kate şi Ashley Olsen, în serialul Full House. Sitcomul, care a fost difuzat din 1987 până în 1995, a fost continuat mai târziu, pe Netflix între 2016 şi 2020, concentrându-se pe una dintre fete, DJ Tanner.

În mod ciudat, cu numai câteva ore înainte de moarte sa, actorul a făcut o postare pe contul său de Twitter. El a scris despre plăcerea pe care o avusese să joace într-un spectacol la Jacksonville.

„Mi-a plăcut spectacolul din seara asta de la @PV_ConcertHall din Jacksonville. Un public entuziast. Mulţumesc din nou lui @RealTimWilkins pentru prima parte. Nu ştiam că am făcut un set de două ore în seara asta. Mă bucur că sunt din nou dependent de rahatul ăsta. Căutaţi pe BobSaget.com întâlnirile mele din 2022”, a notat comediantul.

Dacă în filmul care l-a făcut celebru, Bob Saget avea trei fiice, la fel s-a întâmplat și în viața reală. Actorul a fost căsătorit cu Kelly Rizzo.

„Bob Saget a fost un actor de comedie pe care l-am iubit şi care depăşea limitele. Ne va fi dor de el”, a transmis canalul de televiziune Comedy Central pe contul său de Twitter.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre