Simona Ionescu / Redactor Șef

Politica lovește în trupa Holograf. Dan Bittman e de vină!

Politica lovește în trupa Holograf. Dan Bittman e de vină!
Dan Bittman tocmai a cântat la evenimentul monden a anului, nunta Simonei Halep. Însă, trupa Holograf nu mai este chemată la concerte, nu mai este nici la radio. Dan Bittman e de vină! Chiar el spune.

Trupa Holograf, cândva una dintre cele mai îndrăgite și cu un tarif ce depășea 10.000 de euro pe show  se află în pragul desființării. Nu mai sunt difuzați la radio, nu mai au concerte. Doar Dan Bittman se mai decurcă solo. Tocmai a cântat la nunta Simonei Halep. Asta de când solistul și-a spus în public opiniile politice și despre pandemie.

Politica lovește în trupa Holograf. Dan Bittman e de vină!

Trupa Holograf trece prin moment delicate. Nu au avut concerte în pandemie, iar acum cântă din când în când în localități micuțe din țară. Oricum, nu mai au onorariul de odinioară. Dan Bittman este singurul care se mai descurcă. Este solicitat singur la diverse cântări.

Trupa Holograf, cândva una dintre cele mai căutate și cu un tarif ce depășea 10.000 de euro pe show  se află în pragul desființării, scrie impact.ro. Membrii trupei sunt prieteni vechi, dar nu mai sunt invitați la spectacole.

”Din păcate, cu Holograf nu am cântări. Cred că oamenilor le e frică de mine, că sunt conspiraționistul, dușmanul numărul unu al României”, a declarat artistul pentru impact.ro.

Nu mai sunt difuzați nici la radio

Mai mult, după pandemie, piesele trupei Holograf nu se mai difuzează nici la radiouri, acolo de unde erau nelipsite. Dan Bittman crede că motivul îl constituie tot atitudinea sa din pandemie, când și-a expimat opinia asupra măsurilor de protecție care au fost luate.

”Multe radiouri ne-au cam scos de când am păreri și a ajuns politica și în muzică. De exemplu, cred că Europa FM nu ne mai difuzează, nu știu dacă mai avem vreun cântec în playlist-ul lor. Și nu vreau să polemizez, dar îmi place adevărul și am gura spurcată și de aia și spun. E politica postului și eu respect politica oricărui post”, a mai spus solistul trupei Holograf.

La rândul său, Tino Furtună, clăparul trupei este trist. ”Nu ştiu cu exactitate cât vom mai cânta. Dar pot să vă spun că o vom face atâta vreme cât vom mai avea inspiraţie şi cât demersul nostru, optimisto-plângăcios, va găsi încă ecou! În plus, cred că-ţi mai trebuie ceva pe lângă talent. Şi un pic de noroc! Iar noi l-am avut!”, declara Tino Furtună, clăparul trupei,  pentru Impact.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre