Simona Ionescu / Redactor Șef

Povestea impresionantă a lui Liviu Vârciu. Deși prima fiică a crescut departe de el, acum artistul încearcă să se revanșeze

Povestea impresionantă a lui Liviu Vârciu. Deși prima fiică a crescut departe de el, acum artistul încearcă să se revanșeze
Multă vreme, mama Carminei, fiica lui Liviu Vârciu a avut cuvinte grele la adresa artistului, afirmând că nu se interesează de soarta lui.

Dacă în trecut nu a avut atât de apropia de fiica lui cea mare, Carmina, Liviu Vârciu și-a schimbat total comportamentul.

Liviu Vârciu și-a luat în serios rolul de tată. „Am mutat copilul”

Copii mari, griji mari, copii mici, griji mici, spune un vechi proverb românesc. Liviu Vârciu știe cel mai bine acest lucru, iar acum a făcut un prim pas pentru a-și plăti datoriile morale față de fiica sa, Carmina. Artistul i-a cumpărat un superb apartament, într-un complex rezidențial din București pe care îl plătește în rate și are mare grijă de tânără.

Fiica lui, în vârstă de 20 de ani, a venit din Arad, acolo unde a locuit cu mama sa, pentru că a decis că a venit momentul să înceapă un nou capitol în viață. Prezentatorul s-a ocupat și de decorarea casei și a postat și un film pe rețelele de socializare, în care le-a prezentat fanilor locuința… copilului.

„Am mutat copilul. Ia să vedeți ce surpriză i-a făcut tati fetei. Ce frumos ai aranjat aici, tu ai făcut?(…) Să-l stăpânești sănătoasă. Să te bucuri de el. Mulțumesc mult, tata!”, a fost discuția celor, publicată în mediul online.

Eu sper că, dacă tot nu a făcut nimic atâția ani, de acum încolo va avea grijă și o va susține

Mama Carminei s-a bucurat de gestul lui Vârciu, dar n-a putut să nu-l înțepe puțin, reamintindu-i că trebuie să aibă grijă de fiica lui. „Eu sper că, dacă tot nu a făcut nimic atâția ani, de acum încolo va avea grijă și o va susține. Este normal, ea se mută la București. Ei vorbesc, cu siguranță o să o ajute, îi va cumpăra un apartament în rate, ceea ce este și normal. Cu siguranță o să fie lângă ea și o să o protejeze cât va putea, pentru că este în București, nu mai e în Arad.

Ce a fost în trecut, a fost, contează ce o să fie de acum încolo. Am șters tot, viața merge înainte, nu trăim cu trecutul. Niciodată nu este prea târziu să fie bine. Important este că țin legătura, vorbesc, se văd, ea merge la el. Așa e normal.”, a spus cu ceva timp în urmă Ami Teiceanu, pentru Playtech.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre