Simona Ionescu / Redactor Șef

Povestea unui Crăciun înfiorător. Vampirul NOS4A2 revine din această seară

Povestea unui Crăciun înfiorător. Vampirul NOS4A2 revine din această seară
Vampirul Charlie „NOS4A2” Manx revine din această seară, pe AMC. Nemuritorul care se hrănește cu tinerețea copiilor ne arată lumea sa înspăimântătoare și în sezonul 2.

În această seară, 4 ianuarie, pe AMC, începând cu ora 22.00 își face apariția din nou Charlie „NOS4A2” Manx, în sezonul 2 al celui mai controversat serial american.

Adaptată după romanul lui Joe Hill, fiul romancierului Stephen King, povestea vampirului Charlie Manx (Zachary Quinto) ne duce într-o lume supranaturală, unde o tânără pe nume Vic McQueen (Ashleigh Cummings) se luptă să salveze copiii răpiți de acesta și de a-i scoate de sub vraja tărâmului în care tot timpul e Crăciun.

Dacă primul sezon v-a lăsat cu multe întrebări și cu teama de a mai merge la culcare cu lumina stinsă, noul sezon se anunță a fi și mai tulburător, titrează EVZ.ro care a reușit să obțină un interviu exclusiv cu actorul principal Zachary Quinto.

Povestea lui Charlie Manx nu se bazează nici în această nouă serie doar pe efecte speciale, deși machiajul este realmente o capodoperă – Quinto îmbătrânind foarte realist în doar câteva secunde, ci prin ițele țesute de scenariști, dând viață cărții „NOS4A2”.

Sezonul 2 începe cu un salt în timp, arătând viața lui Vic McQeen la opt ani după ce l-a întâlnit pentru ultima oară pe Manx, despre care a crezut că a reușit să-l învingă. Acum, Vic nu mai este o adolescentă în căutarea unui rost, ci o femeie matură care, între timp, a devenit mamă. Plină de tatuaje, dar și de traume rămase de la ultima întrevedere cu monstrul NOS4A2, viața ei se va schimba dramatic din nou după ce află că Manx nu a pierit. Mai mult, NOS4A2 vine să-i ia copilul.

„Sezonul doi e mult mai personal, se axează mai mult pe Vic, pentru că ea l-a ținut captiv opt ani. Totul se învârte în jurul ei și al familiei ei, a copilului. Psihologia e mult mai accentuată, situațiile ating corzi personale.”, a declarat Quinto pentru EVZ.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre