Simona Ionescu / Redactor Șef

Pregătiri pentru noul sezon „Chefi la cuțite”. Detalii de la Irina Fodor

Pregătiri pentru noul sezon „Chefi la cuțite”. Detalii de la Irina Fodor
Chiar dacă cei mai iubiți bucătari al României, Scărlărescu, Bontea și Dumitrescu au plecat de la „Chefi la cuțite”, emisiunea continuă. Se fac pregătiri pentru noul sezon. Iată ce spune Irina Fodor.

Gazda îndrăgitei emisiuniChefi la cuțite”, Irina Fodor a dat vestea cea mare. Se fac pregătiri pentru filmările noului sezon.

Irina Fodor a mărturisit într-un interviu recent că a rămas prietenă cu Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, mai ales că soțul său, Răzvan, are o relație cu aceștia de peste zece ani. Pe de altă parte, Irina Fodor a mărturisit că filmările pentru noul sezon al emisiunii sunt pe cale să înceapă.

Irina Fodor spune că încep filmările pentru noul sezon „Chefi la cuțite”

„Ce pot să vă spun este că în curând se vor afla toate noutățile de care are toată lumea nevoie”

„În primul rând, ei sunt prieteni foarte buni cu soțul meu, cu Răzvan. Au deja peste 10 ani de când se cunosc! Ținem legătura, evident, în continuare. Cât despre ce se întâmplă acum, nu este un moment în care să vă pot da foarte multe detalii! Ce pot să vă spun este că în curând se vor afla toate noutățile de care are toată lumea nevoie. Totul este bine! La asta pot să răspund ferm: da!”, a declarat Irina Fodor pentru Ego.

De ce au plecat cei trei bucătari celebri de la „Chefi la cuțite”

Vestea plecării celor trei chefi de la emisiune i-a întristat pe fanii emisiunii. Motivul real al „divorțului” de „Chefi la cuțite” nu îl știe nimeni cu adevărat, dar bucătarii au spus că sunt mult prea obosiți. „Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost şi familie.

Noul sezon „Chefi la cuțite” începe fără cei trei bucătari celebri

Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluţii când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit şi ne-am bucurat împreună. Spre marea mea surprindere, cu mai puţin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obosiţi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

„Știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni şi nu pot fi remediate într-o lună”

Ştiu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îţi trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou. Dar mai ştiu că eu am avut alături nu doar trei personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci trei oameni profesionişti. Care după atâţia ani înţeleg televiziune, înţeleg şi ştiu ce presupune pregătirea acestui format. Știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni şi nu pot fi remediate într-o lună”, a declarat Mona Segall, producătoarea emisiunii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre