Simona Ionescu / Redactor Șef

Prietena Anamariei Prodan are nume de scenă: „Regina Întunericului”. A fost înșelată de soț și face mărturisiri șocante

Prietena Anamariei Prodan are nume de scenă: „Regina Întunericului”. A fost înșelată de soț și face mărturisiri șocante
Pe Gabriela Lucuțar moartea nu a speriat-o niciodată, dovadă că nopțile și le petrece alături de decedați. E prietena cu dricul a Aneimaria Prodan și i se spune „Regina Întunericului”.

Cât privește înmormântările, acestea se ridică la nivel de artă, iar afacerista, autopsier de meserie, a mărturisit că a ajuns chiar să taie prescurea folosind un cuțit plin cu diamante.

Invitată în emisiunea „Fiță cu Adiță”, Gabriela Lucuțar a vorbit despre meseria sa, iar declarații făcute au fost nemaintâlnite. Pe lângă faptul că aceasta a declarat că i-a luat măsurările lui Reghecampf ca să știe ce sicriu să-i facă când va veni momentul, aceasta a mărturisit că noaptea stă cu cei trecuți în lumea drepților.

„Sunt cea mai bună în ceea ce fac”

„Am făcut din nimic un imperiu și totul a fost pe munca mea. De aceea spun că nimeni nu face ceea ce fac eu. Mie îmi place să le spun decedați. Și stau noaptea și vorbesc cu ei. Nici o înmormântare la mine nu seamănă cu alta. Uite, într-un caz, am tăiat prescura cu un cuțit cu diamante și rubine.

Mie îmi place să trăiesc în lux și opulență. Eu mă ocup de îmbălsămare. Așa a hărăzit Dumnezeu. Și orice business pe care l-aș face ar fi numărul unu. Sunt o femeie cu trei copii, determinată. Eu trebuie să cunosc totul în detaliu despre afacerea mea. (…) eu sunt un om extraordinar de vesel, deși văd numai durere în jurul meu.

Am și anumite capacități, pentru că altfel n-aș putea să stau cu decedații noaptea”, a mărturisit Gabriela Lucuțar. N-are nevoie de glob acasă prin care poate vedea ce face soțul sau alții, pentru că „totul e în capul meu”.

„Sunt cea mai bună. Fac lumină în întuneric”

„Ai avut o singură șansă, ai ratat-o, data viitoare te ascund”

Mai în glumă, mai în serios, prietena Anamariei Prodan a recunoscut că a fost înșelată de soț. În stilu-i caracteristic, blonda i-a spus soțului: „Ai avut o singură șansă, ai ratat-o. Următoarea, te ascund… eu sunt o femeie periculoasă, căreia i-a plăcut să aibă întotdeauna totul doar pentru ea.

Dar am muncit pentru asta și nu-mi place să împart nimic cu nimeni. (…) Nu am Paște, Crăciun, concediu… Tatăl meu a murit de foarte tânăr, a fost marea durere a vieții mele. Consider că viața trebuie să însemne doar fericire”, a mai spus Gabriela Lucuțar.

„Ne plimbăm cu dricurile prin București”

Gabriela spune că Anamaria a ales-o să fie prietena ei în primul rând pentru că nu o lasă niciodată la greu. Chiar dacă e greu de crezut, fetele se plimbă cu dricurile prin București și pun și muzică. „Stau la semafor cu dricul și pun și muzică… toate stilurile. Eu sunt motociclistă, am patru categorii pe permis, îmi place să conduc.

Și m-am gândit că mi-ar plăcea să mor la volan”, a spus râzând, Gabriela Lucuțar. Regina Întunericului așteaptă acum să primească viza de America, pentru că urmează să plece alături de Anamaria Prodan în țara tuturor posibilităților.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre