Simona Ionescu / Redactor Șef

Prietenii lui Brad Pitt fac lumină în scandalul cu Pax, fiul lui și al Angelinei Jolie: „Au fost șapte ani lungi”

Prietenii lui Brad Pitt fac lumină în scandalul cu Pax, fiul lui și al Angelinei Jolie: „Au fost șapte ani lungi”
Chiar dacă toată lumea se aștepta ca Brad Pitt să reacționeze imediat după afirmațiile făcute de fiul său adoptiv, acest lucru nu s-a întâmplat. În schimb, prietenii actorului au luat atitudine.

După ce fiul său adoptiv, Pax, l-a numit pe Brad Pitt drept un „nenorocit de clasă mondială” și un „om îngrozitor” într-o postare explozivă pe instagram, prietenii actorului au venit cu declarații.

Pitt „alege să păstreze o tăcere demnă”

„Este frustrant să vezi cum Brad este prezentat ca un fel de persoană rea, când este departe de adevăr. Pitt are un mare respect pentru fiecare dintre copiii săi și alege să păstreze o tăcere demnă. (…) Au fost șapte ani lungi și este neplăcut să vezi cum oamenii readuc în atenție probleme din trecut și nu se gândesc la impactul pe care îl au asupra întregii familii”, a spus sursa pentru Page Six. De asemenea, prietenii susțin că Brad Pitt nu va face nici o declarație în presă privind custodia pentru copii sau divorțul de frumoasa Angelina Jolie.

Pax a făcut declarația incendiară cu ocazia Zilei Tatălui în anul 2020

Mesajul trimis de Pax pe contul său de socializare a fost găsit de jurnaliștii de la Daily Mail, care au primit și confirmarea că acela este cu adevărat contul fiului adoptat de Brad Pitt. Pax Jolie Pitt, în vârstă de 19 ani l-a numit pe tatăl său o „persoană teribilă și josnică” care îi face pe cei patru copii mai mici ai săi „să tremure de frică”. El a susținut și că viața alături de vedetă era un „iad constant”.

Brad Pitt și Angelina Jolie, când încă formau o familie. Sursă foto: Daily mail

„La mulți ani de Ziua Tatălui, ființă umană îngrozitoare”

„O Zi a Tatălui fericită acestui nenorocit de clasă mondială!! Demonstrezi din nou și din nou că ești o persoană teribilă, demnă de dispreț. Nu ai niciun pic de considerație sau empatie față de cei patru copii mici ai tăi, care tremură de frică atunci când sunt în prezența ta. Nu vei înțelege niciodată răul pe care l-ai făcut familiei mele, pentru că ești incapabil să faci asta.

Ai făcut un iad viața celor de lângă mine. Poți să-ți spui ție însuți și lumii întregi orice îți dorești, dar adevărul va ieși la lumină într-o zi. Asa că La mulți ani de Ziua Tatălui, ființă umană îngrozitoare!”, a fost mesajul lui Pax.

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au cunoscut când el era căsătorit cu Jennifer Aniston

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului „Mr. and Mrs. Smith, în 2005”, când acesta era căsătorit cu Jennifer Aniston. Cei doi au insistat la vremea respectivă că nu a existat nicio infidelitate, dar după ce a apărut o fotografie cu ei pe o plajă din Kenya cu Maddox, Aniston a cerut divorțul.

S-au despărțit în anul 2016, la doi ani după ce s-au căsătorit într-o ceremonie privată în Franța. Divorțul lor a fost finalizat în 2019 și, inițial Angelina Jolie a avut custodia completă a copiilor. În 2021 a fost negociat un acord care i-a permis și lui Brad Pitt să petreacă timp cu copiii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre