Simona Ionescu / Redactor Șef

Prima apariție a Danielei Crudu după naștere. A făcut spectacol cu ținuta aleasă

Prima apariție a Danielei Crudu după naștere. A făcut spectacol cu ținuta aleasă

Daniela Crudu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața. De când e mămică lumea toată e a ei, dar până aici a avut parte de momente grele.

Vedeta și-a făcut prima apariție după naștere la Dan Capatos în emisiune, unde a povestit ce a pățit la naștere. Îmbrăcată la fel de sexy cum ne-a obișnuit, cu o rochie neagră, mulată, care lăsa să se vadă mult din pielea ei fină, Daniela arăta atât de bine încât părea că nu a fost niciodată însărcinată.

Bebelușa a venit pe lume la aproape opt luni și a cântărit 2.440 grame și a stat o singură seară la incubator. Până să vină pe lume, Cruduța a trăit momente de panică, pentru că la un moment dat părea că bebelușul nu mai mișcă. A avut mare noroc cu doctorița care a monitorizat-o și care a decis că imediat trebuie să nască. Bruneta a stat cinci zile în spital și mărturisește că a fost extrem de speriată pentru copil.

„Nu eram eu ok, sufletul meu era varză”

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi.”, a declarat Daniela Crudu, la Xtra Night Show.

Bebelușul Danielei Crudu

Nu se mai poate dezlipi de micuță

Dar lucrurile s-au liniștit și Daniela spune că nu poate să stea o secundă fără fiica ei. Micuța este foarte cuminte și toată familia stă la dispoziția bebelușei. „E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță. Cu el seamănă”, a mai spus Daniela.

Fetița Cruduței

Cine e tatăl fetiței

Despre iubitul ei, Cruduța nu vrea să spună mare lucru. Important e că o iubește enorm, are grijă de ea și o respectă.

„Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și ăsta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul.

Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi întruna burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă.”, a spus Daniela Crudu, cu ceva timp în urmă la Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre