Simona Ionescu / Redactor Șef

Prima apariție a prințesei Kate după operație. Cei trei copiii îi sunt alături

Prima apariție a prințesei Kate după operație. Cei trei copiii îi sunt alături
Ce a fost greu a trecut, iar Kate Middleton se însănătoșește. Prințesa a pozat alături de cei trei copii și părea mai fericită ca niciodată.

Toți cei care o iubesc pe Kate Middleton au răsuflat ușurați. Prințesa lor preferată e bine și a făcut o fotografie alături de cei trei copii.

În cea mai proaspătă fotografie, postată pe contul său de socializare, în urmă cu câteva zeci de minute, azi 10 martie, Kate apare râzând alături de cei trei copii ai săi. Prințesa stă pe scaun, dar îi îmbrățișează pe cei mai mici, în timp ce băiatul cel mare e în spatele mamei și are mâinile în jurul gâtului acesteia. Toți patru poartă ținute casual și zâmbesc, semn că toate problemele din ultima perioadă au fost lăsate uitării. „Vă mulțumim pentru amabilitatea dumneavoastră și pentru sprijinul continuu din ultimele două luni”, a fost și mesajul apărut lângă fotografia prințesei.

Kate și copiii, prima fotografie

Kate a fost văzută și cu câteva zile în urmă alături de mama sa

Kate a fost văzută și cu câteva zile în urmă, în apropiere de Londra, lângă castelul Windsor. Kate care purta o pereche de ochelari de soare era în automobilul condus de mama sa, Caroline Middleton. Companiile mass-media din Marea Britanie au decis să nu publice fotografia, dar aceasta a apărut datorită companiei aamericane Entertainment Tonight, specializată în ştiri despre celebrităţi.

Potrivit informațiilor oferite de site-ul TMZ, fotografia ar fi fost făcută de un paparazzo neautorizat.

Kate, în mașină, alături de mama sa

Prințesa nu o să apară în public nici de Paște

Palatul Kensington a anunțat că este puțin probabil ca aceasta să revină la treburile publice până după Paște.

„Prințesa speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei. Și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private”, a precizat Palatul.

De când a fost externată din spital, în urma unei operații, Kate se recuperează la casa ei Adelaide Cottage, care se află pe domeniul Castelului Windsor.

Prințul William a reluat la începutul lui februarie îndatoririle regale

Soția lui William are două asistente „uimitoare și amabile”

După ce a revenit la îndatoririle publice la începutul lunii februarie, prințul William a mărturisit că soția sa are două asistente medicale „uimitoare și amabile” care se ocupă de ea.

Săptămâna trecută, când Palatul Kensington a împărtășit faptul că prințul William a trebuit să lipsească de la slujba de comemorare a nașului său din cauza unei „probleme personale”, a oferit o scurtă actualizare a stării de sănătate a lui Kate, spunând că „aceasta continuă să se simtă bine”.

Kate nu a fost fotografiată intrând sau ieșind de la Clinica din Londra, unde a avut loc operația sa. Doar prințul William a fost fotografiat conducând spre și dinspre spital pentru a o vizita.

Între timp, regele Charles, care a început recent tratamentul boala descoperită, a fost imortalizat la Londra și Sandringham.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre