Simona Ionescu / Redactor Șef

Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden suspectă de cancer. Săptămâna viitoare va fi operată

Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden suspectă de cancer. Săptămâna viitoare va fi operată
Un simplu control de rutină i-a dat viața peste cap Primei Doamne a Statelor Unite, Jill Biden. Ce se întâmplă cu soția celui mai puternic om din lume.

Potrivit informațiilor oferite de Agerpres, care citează AFP, Primei Doamne a SUA i-a fost descoperită pe față o “mică leziune”, care urmează să fie îndepărtată zilele următoare. Este vorba de o operație care va avea loc pe 11 ianuarie, în ambulatoriu, la spitalul militar Walter Reed de lângă Washington, a declarat medicul prezidenţial, Kevin O’Connor, într-o scrisoare publicată de purtătoarea de cuvânt a Primei Doamne, Vanessa Valdivia.

Ţesuturile îndepărtate vor fi apoi analizate

“În timpul unui screening de rutină pentru cancerul de piele, a fost descoperită o mică leziune deasupra ochiului Primei Doamne.

Ca măsură de precauţie, medicii au recomandat să îi fie îndepărtată” leziunea. Ţesuturile îndepărtate vor fi apoi analizate, a mai precizat medicul. Joe Biden și-a pierdut în 2015 și fiul, după ce medicii au făcut tot ce au putut să-l trateze de cancer la creier.

Joe și Jill s-au cunoscut la un blind date

Joe și Jill Biden sunt căsătoriți de 45 de ani și s-au cunoscut la un blind date, pus la cale de fratele președintelui SUA. E drept că înainte de întâlnire, Joe Biden a văzut o fotografie cu Jill și a fost impresionat de frumusețea femeii.

În acel moment, acesta era senator, iar Jill i-a spus că l-a votat, apoi a vorbit și despre tragedia care i-a marcat familia, spun jurnaliștii de la The New York Times. Joe Biden și-a pierdut fosta soție și fiica în anul 1972. După ce a stat de vorbă de Joe Biden, Jill și-ar fi sunat mama și i-a povestit tot ce s-a întâmplat, punctând că a întâlnit un adevărat gentleman.

Jill a lucrat timpd de cinci luni în biroul lui Biden din Senat

Jill Biden a absolvit facultatea în 1975, a fost o perioadă profesor suplinitor, apoi a predat cu normă întreagă la Liceul St. Mark’s din Wilmington. Ulterior, timp de cinci luni a lucrat în biroul lui Biden de la Senat.

În același timp, Jill Bidem are un master la West Chester University și Villanova University și un doctorat în educație la Universitatea din Delaware. La decizia de a se căsători cu ea, au contribuit și copiii lui Joe Biden, care au plăcut-o din prima clipă și s-au apropiat foarte repede de ea, văzând-o ca pe o mamă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre