Simona Ionescu / Redactor Șef

Prima imagine cu bebelușul lui Nicki Minaj. Vedeta sărbătorește un an de căsnicie

Prima imagine cu bebelușul lui Nicki Minaj. Vedeta sărbătorește un an de căsnicie
Nicki Minaj a marcat aniversarea de un an a nunții ei și a lui Kenneth Petty, distribuind prima fotografie cu fiul lor pe Instagram.

Cântăreața în vârstă de 37 de ani a născut pe 30 septembrie și aproape trei săptămâni mai târziu le-a arătat fanilor o primă imagine cu fiul ei.

Un an de căsnicie

La doar un an de când s-a căsătorit cu iubitul lui Kenneth Petty, Nicki a postat o fotografie cu piciorul micuț al fiului lor pe Instagram și a topit inimile urmăritorilor săi.

„La mulți ani, dragostea mea”, a scris Nicki Minaj în descrierea fotografiei postate. 

https://www.instagram.com/p/CGnMmx-r5SK/?utm_source=ig_web_copy_link

Nicki a confirmat că a devenit mamă pe 15 octombrie, când a postat o fotografie cu cadourile pe care le primise de la prietenii ei celebri.

Bebelușul a primit cadouri de la celebrități

Ea le-a mulțumit prietenilor și a confirmat sexul nou-născutului său: „Mulțumesc Queen B, Kim & Ye, Riccardo Tisci, Winnie, Karol și tuturor celor care au trimis urări de bine în acest timp. A însemnat totul pentru mine. Sunt atât de recunoscătoare și de îndrăgostită de fiul meu. Îndrăgostită nebunește. Băiatul meu preferat din întreaga lume”.

https://www.instagram.com/p/CGgA1AXj7KK/?utm_source=ig_web_copy_link

Nicki a fost inundată de cadouri pentru nou-născutul ei și la începutul acestei săptămâni le-a arătat fanilor cadourile trimise de Yeezy și Dolce & Gabbana.

Există toate șansele ca acest băiat să fie cel mai elegant bebeluș din oraș cu cizmele și treningurile trimise de marca de încălțăminte a lui Kanye West. Nicki le-a mulțumit, scriind: „Ce copil norocos … atât de drăguț din partea voastră, băieți”.

Miley Cyrus e ciudată rău. Susține că a văzut un OZN și că a avut contact vizual cu un extraterestru

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre