Simona Ionescu / Redactor Șef

Prima reacție a Iuliei Albu după ce emisiunea ei a fost eliminată de la Antene. Amenință cu „o mare explozie”

Prima reacție a Iuliei Albu după ce emisiunea ei a fost eliminată de la Antene. Amenință cu „o mare explozie”
A trecut puțin de când s-a aflat că emisiunea ai cărei prezentatori sunt Iulia Albu și Ovidiu Buta, „Poliția Modei”, a ieșit din schema Antenei 1.

Departe de a fi supărată, Iulia Albu a dat și prima declarație pe contul său de socializare.

În stilu-i caracteristic, Iulia Albu ține românii pe jar, dar din cuvintele ei se înțelege că ar putea urma un alt proiect tv. Care, poate fi la alt post de televiziune sau, de ce nu, tot la Antena 1. Indiferent care ar fi răspunsul, Iulia Albu promită că vom vedea… marea explozie.

„Ca să avem marea explozie de la final perfect pusă în scenă”

“Dragilor, văd că presa de astăzi este învolburată. Mie îmi place în general să fierb lucrurile la foc mic, continuu. Ca să avem marea explozie de la final perfect pusă în scenă! Stați aproape!”, au fost cuvintele Iuliei. Potrivit surselor, conducerea Antenei 1 ar fi ajuns la decizia de a-i lăsa pe dinafară pe Iulia Albu și Ovidiu Buta, după ce au realizat că emisiunea nu a avut audiențele la care s-ar fi așteptat toată lumea.

Modificări s-au făcut și la Antena Stars

Nici la Antena Stars lucrurile nu au rămas la fel. Potrivit informațiilor oferite de Cancan, Andrei Ștefănescu a vrut să plece de la acest post de televiziune, din cauza tronsonului orar în care are loc emisiunea unde e prezentator. Și jurnalele de știri ale Ramonei Ilie au fost scoase din grilă. Aceasta a rămas cu intervenții în emisiunea Showbiz Report, difuzată de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-10:45.

Antenele se vor uni

După ce Antenele au fost rebrenduite, conducerea a hotârăt că trebuie să le pună într-o singură locație. Drept urmare, vor fi eliberate cât se poate de curând sediile de la Romexpo și Excelsior. Ce înseamnă asta? Că filmările de la Xtra Night Show, Neatza cu Răzvan și Dani dar și emisiunile de știri și divertisment de la Antena Stars urmează să aibă loc în halele de lângă Iride Business Park.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre