Simona Ionescu / Redactor Șef

Primele declarații despre sarcina Dianei Enache. Cum se simte femeia care-i va aduce pe lume primul nepot lui Sorin Ovidiu Vântu

Primele declarații despre sarcina Dianei Enache. Cum se simte femeia care-i va aduce pe lume primul nepot lui Sorin Ovidiu Vântu
Cu câteva săptămâni în urmă, s-a aflat cea mai mare bucurie a magnatului Sorin Ovidiu Vântu: va deveni bunic.

Iuliana Marciuc, iubita lui Adrian Enache a dat-o de gol pe viitoarea mămică și a făcut primele declarații privind sarcina tinerei.

Atât Sorin Ovidiu Vântu cât și Adrian Enache se pregătesc intens pentru rolul de viitori bunici, dar păstrează aceeași discreție cu care i-a obișnuit pe români. Totuși, există cineva care n-a putut să reziste și a dat primele informații despre cum decurge sarcina Dianei Enache.

E vorba de Iuliana Marciuc, iubita lui Adrian Enache, care a afirmat că viitoarea mămică, care îi este ca o adevărată fiică e tonică și plină de energie. Deocamdată, la atât s-a rezumat și prezentatoarea, care a menționat că Diana s-a impus și nu dă voie nimănui să comenteze despre viața ei.

„Diana seamănă cu tatăl ei foarte mult și este plină de energie permanent, este veselă și fericită”

„Știi ceva? Dacă fiica mea bonus, așa se numește Diana, a ales să nu comenteze, de ce aș comenta eu? În acest subiect am decis cu toții să nu comentăm. Ea și-a impus voința asupra tuturor, un scorpion conducător. El (n.r. Adrian Enache) e fericit oricând și oricum.

Așa tată, așa fiică…

Da, Diana Enache este discretă, așa am cunoscut-o și eu, dar acum probabil și datorită conjuncturii și datorită felului în care uneori presa a relatat anumite lucruri, ea a decis să nu comenteze. Noi îi respectăm decizia! Diana seamănă cu tatăl ei foarte mult și este plină de energie permanent, este veselă și fericită oricând. Ăsta este un lucru foarte bun pentru o domnișoară”, a mai spus Iuliana Marciuc, la Antena Stars.

„Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă”

Cu ceva timp în urmă, Diana Enache care formează cu Ionuț Vântu un cuplu de mai bine de patru ani a dat primele informații privind relația sa de iubire, făcând și câteva precizări despre o viitoare sarcină. „Dacă nu am avea planuri în comun nu ar rezista relația. Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu.

Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă și asta cred eu că este cel mai important. Nu pot spune ce așteptări am de la această relație, că nu se mai întâmplă după aceea. Dar, da, îmi doresc copii, normal. Chiar cred că este bine să fii o mamă nici prea tânără, dar așa mediu… Ar fi varianta perfectă să mă și refac ușor”, mărturisea Diana Enache.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre