Simona Ionescu / Redactor Șef

Primele imagini de la nunta lui Pepe. O poveste în alb și auriu. Video

Primele imagini de la nunta lui Pepe. O poveste în alb și auriu. Video
Pepe și-a primit invitații la cea mai frumoasă nuntă. Oana Roman a postat primele imagini de la eveniment, iar totul pare o poveste.

Cu ceva timp în urmă, Pepe povestea că va avea o nuntă cu totul și cu totul atipică, în care toată lumea se va distra. Oana Roman a postat primele imagini de la evenimentul care are loc pe malul apei.

Mesele îmbrăcate în alb, trandafirii albi, scaunele în aceeași nuanță, la care s-a adăugat puțin auriu arată o imagine de poveste. O poveste pe care o trăiește celebrul cântăreț alături de Yasmine, aleasa inimii sale, femeia care l-a învățat din nou să iubească după două căsnicii ratate.

Fetițele artistului s-au pregătit intens pentru eveniment

Pepe a mărturisit că invitate de onoare la nunta sa vor fi, bineînțeles, fetițele sale, care locuiesc cu artistul, Yasmine și prâslea, care astăzi serbează doi anișori. Tata, fericit nevoie mare, nu a ratat ocazia și la prima oră a dimineții a postat o fotografie cu moștenitorul și un mesaj pe măsură.

„Prințul meu perfect, te iubesc”

„La mulți ani fericiți împreună. Prințul meu perfect, te iubesc. Sunt cel mai fericit om din lume cu așa băiat. Mulțumesc bunului Dumnezeu”, au fost cuvintele lui Pepe. Ieri, fetițele lui Pepe au mers la stilist pentru ca părul lor să arate așa cum și-au dorit. Dacă fata cea mare a optat doar pentru a-și tăia vârfurile, cea mică și-a făcut o tunsoare la modă. Pepe a filmat totul și a postat pe contul său de socializare.

Artistul, probleme cu pantofii de nuntă

Pregătirile pentru nuntă au mers unse, iar Pepe a dat și câteva informații despre preparatele culinare deosebite care vor fi servite. Din „bucătăria libaneză și cea arăbească, dar și paste, sushi, pizza, shaorma, vită argentiniană, caracatiță, de toate”. De toate, pentru toate gusturile.

Nașii cuplului vor fi fratele și cumnata lui Pepe. Deja artistul a anunțat o parte din cei care vor cânta la nunta sa: Theo Rose, Johnny Romano, Clejanii, Mandinga, Silviu Andrei. Va fi prezent și nea Marin cu trupa lui de dansatori.

La rândul său, Yasmine a dat și primele informații despre rochia de mireasă, precizând că „este o rochie foarte simplă. (…) e pe corp, să mă simt bine, să nu mă strângă, să nu am paiete, să nu am pietre, nu-mi place”.

Stres mare

Pepe și-a dorit să aibă o pereche de pantofi deosebiți la nuntă, așa că i-a comandat după un site, dar s-a trezit că „mi-au trimis banii înapoi de patru ori”. Până la urmă l-am rugat pe un prieten din Italia să-i comande el acolo și când i-au ajuns a făcut poză să fim siguri că au venit. Yasi nu a făcut proba cu rochia și pantofii pentru că nu-i va avea decât în ultima zi. El vine în România la nuntă și aduce pantofii cu el”, a povestit cântărețul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre