Simona Ionescu / Redactor Șef

Primele imagini de la parastasul Ionelei Prodan. Ce ținută a ales să poarte Anamaria Prodan

Primele imagini de la parastasul Ionelei Prodan. Ce ținută a ales să poarte Anamaria Prodan
Cimitirul Bellu s-a transformat astăzi într-un adevărat festin. Anamaria Prodan i-a făcut parastasul mamei sale.

Anamaria Prodan, alături de fiica ei, Sarah, venită de peste hotare și cei mai buni prieteni au fost astăzi împreună pentru a cinsti memoria Ionelei Prodan.

Primele imagini de la parastasul Ionelei Prodan. Ce ținută a ales să poarte Anamaria Prodan

Impresara a ajuns la cimitir însoțită de fiica ei, Sarah, care a venit din SUA pentru a fi alături de mama ei la parastasul bunicii pe care a iubit-o atât de mult.

Afacerista a purtat un costum verde neon, dar pe fața ei s-a citit supărarea provocată de situația neplăcută în care se află în acest moment, ca urmare a scandalului cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf. După slujba religioasă, lui Sarah i s-a făcut rău, emoțiile spunându-și cuvântul.

Cântecul Elenei Merișoreanu le-a spus lacrimi celor prezenți

Printre cei prezenți a fost și prietena Ionelei Prodan, cunoscuta cântăreață, Elena Merișoreanu. Artista a interpretat un cântec de jale ale cărui versuri i-au emoționat pe toți.

„Multă lume-ai înghițit/ Lume tânără, bătrână/

Pe măicuța noastră bună/ Ai luat bun, ai luat și rău/ L-ai luat pe tăicuțul meu/ Dacă tânără oi muri, pe mine m-o jeli?/ M-or jeli fetele mele, ce-am mai muncit pentru ele”, a cântat artista. La rândul său, formația lui Petrică Pană a interpretat cea mai cunoscută melodie a Ionelei Prodan, „Din bucata mea de pâine”.

Cine s-a ocupat de pregătiri

Gabriela Lucuțar, prietena Anamariei Prodan a fost cea care a făcut o pomană cum nu s-a mai văzut până acum. Cunoscută ca și Regina Întunericului, aceasta, alături de angajații săi au pregătit cele mai sofisticate preparate culinare românești, unele dintre ele, precum ciorba de fasole, fiind făcute la fața locului.

La mormântul Ionelei Prodan a fost instalat un panou uriaș cu fotografia vedetei, iar pe masă au fost așezate zeci de platouri frumos realizate, dar și dulciurile care îi plăceau foarte mult artistei, de la deserturi filipineze la macarons și multe altele. Nu a lipsit nici vișinata sau țuica de casă.

„Vă mulțumesc că nu ați uitat-o și că sunteți alături de ea”

La finalul parastasului, Anamaria Prodan le-a mulțumit cu lacrimi în ochi celor care au fost alături de ea în acest moment. „Nu am cuvinte să vă mulțumesc.

Îi mulțumesc și Gabrielei, cea care m-a sprijinit din clipa în care am aflat ce boală are mama mea. Vă mulțumesc că nu ați uitat-o și că sunteți alături de ea. Sunt sigură că de acolo de unde este stă și zâmbește. Mama iubea mâncărurile pe care le-am pregătit. Încerca și ea să le facă, dar nu prea îi ieșeau”, au fost cuvintele Anamariei Prodan.

Sursă foto: fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre