Simona Ionescu / Redactor Șef

Primul scandal la „Survivor România”. Se anunță război în toată regula

Primul scandal la „Survivor România”. Se anunță război în toată regula
Chiar dacă a început doar de două zile, au și început discuțiile în contradictoriu în emisiunea "Survivor România". Prima care a început cu acuzații dure a fost Maria Lungu din echipa Războinicilor. Iată de la ce a pornit cearta.

După ce a participat la Puterea Dragostei, Maria Lungu a decis să-și încerce norocul și la Survivor România. De altfel, cei care au văzut-o în trecut la emisiunea tv au înțeles că e un fel de Xena războinica și s-au așteptat să dea cu pumnul în masa și la Survivor România. Și iată că nu au greșit deloc.

În plus, comportamentul său au făcut-o pe Maria Lungu să fie comparată cu Bia Khalifa. Caracter foarte puternic, tânăra nu acceptă nimic din partea nimănui, iar atunci când ceva nu-i convine, reacționează pe loc. Așa s-a întâmplat și la Survivor, când a început un scandal cu colega csa, Codruța, enervată de un comentariu de-al profesoarei.

„Eu am fața umflată de la soare, ei vor avea fețele umflate de la mine”

„Sunt multe caractere diferite și nu vrea nimeni să cedeze. Și nici eu. De ce să tac? Eu v-am zis că-i spargem și așa a fost. Chiar dacă nu vă prea suport. Și nici voi pe mine. (…) Eu nu vă iau ca pe niste rivali, nu vă tratez ca pe adversari. Am vrut să vorbesc cu tine, Codruta, ai făcut nas și acum nu mai vreau eu.

Si Robert a spus ca suntem 2 grupuri. Ei văd în mine o concurență puternică și înteleg cu cine au de-a face. Eu am fața umflată de la soare, ei vor avea fețele umflate de la mine.”, a spus Maria Lungu, supărată foc.

S-a iubit cu fratele unei cântărețe celebre

Sunt puțini cei care știu că certăreața de la Survivor a trăit o poveste de dragoste cu Mircea, fratele cântăreței Alina Eremia.  Cei doi au început relația în primăvara anului trecut și, ca să demonstreze că sunt făcuți unul pentru celălalt, au apărut și la Antena Stars, unde au vorbit de cât de îndrăgostiți sunt. Doar că minunea nu a ținut prea mult, iar în toamnă cei doi și-au spus adio. Cea care a anunțat pe contul de socializare că nu mai formează un cuplu cu Mircea a fost Războinica.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre