Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințesa Kate a postat o fotografie emoționantă cu prințul Louis pentru a marca ziua lui de naștere. Micuțul a împlinit șase ani

Prințesa Kate a postat o fotografie emoționantă cu prințul Louis pentru a marca ziua lui de naștere. Micuțul a împlinit șase ani
Prințul Louis radiază în fața aparatului foto al mamei sale, prințesa Kate, întins pe o pătură de cămilă în incinta domeniului Windsor. Micuțul s-a născut de Sfântul Gheorghe și a împlinit șase ani.

Kate, prințesa regală, în vârstă de 42 de ani, care în prezent urmează un tratament împotriva cancerului, este o pasionată de fotografie și, în mod tradițional, publică în fiecare an un portret al copiilor ei la zilele lor de naștere. Pentru această ocazie, tânărul membru al familiei regale, Louis, a purtat o cămașă cu carouri albastre și maro și pantaloni scurți marinărești asortați.

„La mulți ani la șase ani, prințul Louis”

Prințul Louis a împlinit astăzi 6 ani. Foto: instagram

Împărtășind imaginea pe Instagram și X, cuplul regal a scris: „La mulți ani la 6 ani, prințul Louis! Vă mulțumim pentru toate urările frumoase de astăzi”. Cea mai recentă fotografie a lui Kate sugerează că prințesa este dornică să lase în urmă scandalul Photoshop de luna trecută, în timp ce se concentrează pe tratamentul împotriva cancerului. În martie, fanii regali au intrat în trepidații după ce Associated Press a emis un „kill notice” pe o fotografie a prințesei de Wales și a celor trei copii ai săi, care fusese publicată pentru Ziua Mamei.

Scandalul cu fotografia din martie

A fost prima fotografie oficială care a fost publicată cu Kate după ce aceasta a suferit o operație abdominală în ianuarie. În acea seară, Associated Press a devenit prima agenție care a „omis” fotografia din cauza unei „inconsecvențe în alinierea mâinii stângi a prințesei Charlotte”.

Deși AP a declarat că nu a existat nicio sugestie că fotografia ar fi fost falsă, aceasta a retras-o deoarece, la o analiză mai atentă, a spus că sursa a manipulat imaginea într-un mod care nu respecta standardele foto ale agenției. A doua zi, prințesa de Wales a recunoscut că a editat ea însăși fotografia de Ziua Mamei și și-a cerut scuze pentru „orice confuzie” pe care a provocat-o.

„Ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea. Am vrut să îmi exprim scuzele pentru orice confuzie pe care a provocat-o fotografia de familie pe care am împărtășit-o ieri. Sper că toți cei care au sărbătorit au avut o zi a mamei foarte fericită”, a fost mesajul prințesei.

Familia a petrecut împreună de Paște

Fotografia care a pus lumea pe jar

Două săptămâni mai târziu, Prințesa de Wales a anunțat că se luptă cu cancerul, pe fondul presiunilor tot mai mari pentru ca Palatul să comenteze despre starea ei de sănătate. Se crede că Prințesa de Wales și-a anunțat diagnosticul de cancer pe 22 martie, deoarece aceasta a fost ziua în care George, Charlotte și Louis s-au despărțit de Școala Lambrook din Bracknell pentru vacanța de Paște.

Este posibil ca anunțul să fi fost programat astfel încât copiii ei să nu se confrunte imediat cu întrebări în curtea școlii după ce vestea a fost făcută publică. Se pare că familia a petrecut împreună vacanța de Paște, în timp ce se adaptează la diagnosticul lui Kate, care a fost descoperit în urma unor teste postoperatorii după o operație abdominală majoră.

„Sunt bine și devin mai puternică în fiecare zi”

În mesajul emoționant, care a fost filmat în Windsor, Kate a dezvăluit că vestea a venit ca un „șoc uriaș”, iar ea și William „au făcut tot ce au putut pentru a procesa și gestiona acest lucru în privat de dragul tinerei noastre familii”. „Ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să-i asigurăm că voi fi bine.

Așa cum le-am spus; sunt bine și devin mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă asupra lucrurilor care mă vor ajuta să mă vindec; în mintea, corpul și spiritul meu. Faptul că îl am pe William alături de mine este, de asemenea, o mare sursă de confort și de reasigurare. La fel ca și dragostea, sprijinul și bunătatea pe care le-ați arătat atât de mulți dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru amândoi”, a fost mesajul lui Kate. Louis s-a născut chiar de Sfântul Gheorghe, în 2018, în aripa privată Lindo Wing a spitalului St. Mary’s din Londra.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre