Simona Ionescu / Redactor Șef

Prinţul George a împlinit 7 ani și va purta aparat dentar

Prinţul George a împlinit 7 ani și va purta aparat dentar
Cu un zâmbet adorabil pe față, Prinţul George Alexander Louis se prezintă lumii în cele mai noi fotografii oficiale. Fiul ducilor de Cambridge a împlinit săptămâna aceasta vârsta de 7 ani. Mama lui, ducesa de Cambridge, a publicat două fotografii realizate la începutul acestei luni.

Prinţul George al Marii Britanii este al treilea în ordinea succesiunii la tron după bunicul său, prinţul Charles, şi tatăl, prinţul William. La 7 ani, împliniți miercuri, greutățile titlului nu îl apasă deloc. Mai degrabă ar putea săs e îngrijoreze că, peste câțiva ani, va trebui să poarte aparat dentar.

Palatul Kensington a transmis că părinţii Prințului George, prinţul William şi soţia lui, Catherine, sunt „încântaţi„ să împărtăşească lumii adorabilele  fotografii. Într-una din imagini, micul prinț râde într-un tricou polo verde închis. E probabil ca imaginea să fi fost surprinsă la reşedinţa familiei din Norfolk.

În a doua fotografie, poartă un tricou cu model camuflaj şi se prezintă cu părul ciufulit, probabil  după o joacă pe cinste cu frații lui, relatează Daily Mail.


Nicio zi fără Lidia Buble. Are, oare, un iubit secret pentru care pozează incendiar? Exclusiv

Margherita se face fată cuminte? Părinții au luat măsuri serioase


Potrivit publicației, familia va organiza o petrecere pentru copil acasă, la reședința din Norfolk. O schimbare destul de dramatic, cauzată de pandemie, având în vedere că anul trecut prințișorul a sărbătorit împlinirea a șase ani pe insula Mustique din Caraibe, unde se afla în vacanță cu familia.

Prinţul George Alexander Louis de Cambridge, strănepotul reginei Elizabeth II, s-a născut în aripa privată Lindo a spitalului St.  Mary’s din Londra, la 22 iulie 2013. Dacă îi va veni rândul la tron, acesta ar putea fi al 43-lea monarh de când William the Conqueror a obţinut coroana Angliei, în 1066. El mai are o soră, Prinţesa Charlotte, în vârstă de 5 ani, şi un frate mai mic, prinţul Louis, în vârstă de 2 ani.

Sursa foto: Instagram / Kensington Royal

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre