Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Harry dezvăluie chiar el episodul cu chiloții de blană ai lui Kate Middleton. Astea da detalii!

Prințul Harry dezvăluie chiar el episodul cu chiloții de blană ai lui Kate Middleton. Astea da detalii!
Multă vreme, prințul Harry și Kate Middleton s-au înțeles foarte bine, iar la nuntă acesta a ținut un discurs emoționant. Dar i-a făcut și un cadou ieșit din comun frumoasei sale cumnate.

Pe 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey, Kate și William și-au unit destinele, iar Harry s-a comportat exemplar la nuntă. În cartea pe care a scris-o, Spare, Harry a mărturisit că mare parte din discursul pe care l-a ținut la eveniment a fost improvizat și presărat cu anecdote amuzante din copilăria lui William și scrisori trimise de public.

Într-una dintre acestea, un bărbat din SUA a spus că a făcut tot efortul din lume să prindă să prindă nu mai puțin de 1000 de nevăstuici, pentru că dorea să realizeze o haină specială pentru Kate.

A reușit să prindă doar două nevăstuici

După un efort intens de un an, bărbatul a prins doar două, așa că s-a gândit că tot ce ar putea să facă este o pereche de chiloți tanga din piele de hermină.

În amuzamentul tuturor, potrivit Hello Magazine, Harry i-a dăruit la nuntă cumnatei sale acest obiect cu totul inedit. Harry a continuat discursul și a precizat că mama lor, prințesa Diana, care ar fi fost cea mai fericită dacă ar fi fost alături de ei, ar fi apreciat, cu siguranță, cadoul său.

Kate, sora pe care nu a avut-o niciodată

Tot în paginile cărții, fiul cel mic al lui Charles a vorbit și despre relația cu Kate. El a spus că o iubește foarte mult și o vede ca pe sora pe care nu a avut-o niciodată. În viziunea prințului, Kate va fi mereu alături de William, iar împreună fac o pereche foarte frumoasă.

Nu în ultimul rând, ducele a mărturisit că adoră să o vadă pe Kate râzând. De altfel, au existat multe momente frumoase în care cei doi au fost fotografiați când făceau glume și se simțeau foarte bine împreună. Sursele spun că atunci când Harry a plecat, Kate ar fi suferit. „Mi-e deja dor de el și mă tem că nu vom mai fi la fel de apropiați”, ar fi declarat prințesa, potrivit unor surse de la Casa Regală.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre