Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul William nu e din piatră. A dezvăluit momentul în care un membru al familiei l-a făcut să plângă

Prințul William nu e din piatră. A dezvăluit momentul în care un membru al familiei l-a făcut să plângă
Invitat în podcastul „The good, the bad, and the rugby”, prințul William a vorbit despre singurul moment în care a plâns urmărind o emisiune sportivă.

Prințul William a plâns când a văzut că verișoara sa a câștigat o competiție ecvestră importantă. El a dezvăluit acest lucru în podcastul găzduit de soțul Zarei, Mike, membru al echipei Angliei care a câștigat Cupa Mondială de rugby în 2003.

„Eram cu toții înghesuiți în jurul telefonului și ne uitam la ea”

William a povestit că a urmărit totul în timp ce făcea camping în Exmoor și se simțea rupt „în bucăți”.  „Singura dată când am plâns când am urmărit un meci de sport a fost atunci când Zara a câștigat, cred că a fost la Campionatul European. Eram în Exmoor (sud-vestul Angliei) la vremea respectivă, în camping. Eram cu toții înghesuiți în jurul telefonului și ne uitam la ea. Era acolo, se bălăngănea, steagul se ridica. Eram în bucăți”, a mărturisit William.

Zara Tindall, verișoara prințului William

Zara a câștigat medalii de aur la individual și de argint pe echipe la Jocurile Ecvestre Mondiale din 2006

Zara Tindall a câștigat două medalii de aur atât în competițiile individuale, cât și în cele de grup, călărindu-și calul preferat, pe Toytown, la Campionatul European de concursuri de echitație de la Blenheim, în sud-estul Angliei, în 2005.

Kate și William, invitați la podcast-ul găzduit de soțul Zarei, verișoara prințului

De asemenea, Zara a câștigat medalii de aur la individual și de argint pe echipe la Jocurile Ecvestre Mondiale din 2006, precum și o medalie de argint pe echipe la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Prințesa Anne este patroana Federației Scoțiene de Rugby

William a apărut în podcast alături de Prințesa de Wales și de mama Zarei, Prințesa Anne care, la rândul său, a câștigat aurul la Campionatul European de Echitație din 1971. Aceasta este în prezent patroana Federației Scoțiene de Rugby. Atât William, cât și soția sa, Kate, au fost în Franța în week-end pentru a urmări meciurile Angliei și Țării Galilor din prima etapă din grupe a Cupei Mondiale de Rugby.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre