Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul William, prins la distracție cu o altă femeie. Scandalul reizbucnește pe internet ca o răzbunare a lui Harry?

Prințul William, prins la distracție cu o altă femeie. Scandalul reizbucnește pe internet ca o răzbunare a lui Harry?
Dacă presa britanică nu a vreut să mai reia subiectul după apariția cărții lui Harry, presa americană n-a stat pe gânduri și l-a taxat pe fiul cel mare al regelui Charles. Au redevenit virale și anumite imagini din 2019, care ar putea confirma aventura dintre prințul William și Rose Hanbury.

Scandalul privind infidelitatea prințului William cu Kate Middleton , izbucnit în 2019, este readus acum în atenție și pare că ar putea păta încoronarea regelui Carol al III-lea, în condițiile în care zvonul devine din ce în ce mai puternic și continuă să facă vâlvă.

William ar mai fi avut aventuri și cu alte modele

Potrivit informațiilor oferite de panoramaweb.com, se pare că imaginile care se răspândesc deja pe internet ar fi o confirmare a faptului că Prințul Harry spune adevărul în cartea sa de memorii Spare, în care susține că William i-ar fi fost infidel lui Kate în 2019, în timp ce Prințesa de Wales se afla la a treia sarcină. Despre subiect s-a scris la acea vreme foarte mult. Mai mult, presa britanică susținea că în aceeași perioadă, William ar fi petrecut cu mai multe modele.

Printul William în club, în 2019, când pare că o sărută pe Rose
Totul a început când ziarul The Sun a publicat despre cearta dintre Kate Middleton şi Rose Hanbury. Potrivit ziarului, ducesa ar fi pus capăt relaţiilor de prietenie cu Rose şi cu soţul ei David Rocksavage, marchizul de Cholmondeley. Cele două cupluri erau vecine la Norfolk, unde se află Sandringham House, una dintre reşedinţele familiei regale.

Ceea ce a început ca însă ca un simplu zvon a căpătat proporţiile unui scandal. În asemenea măsură, încât familia regală britanică a decis să ia măsuri. Potrivit revistei The Daily Beast, avocaţii ducilor de Cambridge şi Rose Hanbury au intentat un proces împotriva tabloidului The Sun pentru defăimare.

O sărută pe Rose Hanbury?

În videoclipurile și imaginile care circulă din nou pe internet, cel care acum este prinț de Wales poate fi văzut dansând la o petrecere privată. Ulterior, el este văzut vorbind în stare de ebrietate și aparent sărutând o femeie care, potrivit presei internaționale, este Rose Hanbury.

Ce este ciudat n toată povestea asta? Faptul că a existat un proces și că site-urile britanice au publicat, destul de recent, că Kate și Rose continuă să fie prietene.

Unele persoane spun acum chiar că regele Charles și Camilla nu doar că știu de relația extraconjugală a lui William, ba chiar au acceptat-o. Mai grav e faptul că, spun sursele, aceștia ar insista ca amanta să fie prezentă la încoronarea lui Charles. E greu de presupus ce va face Kate Middleton dacă va fi pusă într-o asemenea situație greu de gestionat pentru orice femeie.

Printul William, Kate și presupusa amantă

William a petrecut Ziua Îndrăgostiților cu amanta

Tot presa internațională susține că prințul William ar fi stat cu amanta chiar și de Ziua Îndrăgostiților, iar în ultimele săptămâni se vorbește pe la colțuri despre o criză între Kate și băiatul cel mare al regelui Charles.

Presa britanică relatează că moștenitorul tronului și-ar fi petrecut Ziua Îndrăgostiților cu presupusa sa amantă, Rose Hanbury. Ei ar fi fost văzuți la o cină romantică la un restaurant de lux din capitala Londrei. Sursele mărturisesc că un chelner aflat la acel restaurant ar fi spus că William i-ar fi dăruit amantei sale un colier superb din perle.

Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William a fost căsătorită cu al șaptelea marchiz de Cholmondeley, David Rocksavage, mai mare decât ea cu 23 de ani. În zece ani de mariaj au venit pe lume trei copii, iar cei doi au divorțat în anul 2019.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre