Simona Ionescu / Redactor Șef

Problemele au dat năvală peste Oana Matache. Delia i-a închis robinetul cu bani

Problemele au dat năvală peste Oana Matache. Delia i-a închis robinetul cu bani
Și-a asumat relația cu Radu Siffredi, iar acum încep să apară și consecințele în viața Oanei Matache.

Dacă atunci când era femeie măritată, Oana Matache făcea bani pe bandă rulată, acum poveste frumoasă s-a sfârșit.

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, situația Oanei Matache se înrăutățește pe zi ce trece și a început să fie pusă la colț din ce în ce mai mult. Până acum Oana se ocupa de concertele Deliei, fiind booking-managerul ei, dar de când și-a luat iubit, nu mai merge cu ea la evenimente. Ca urmare, nici banii nu mai intră în cont. Pe de altă parte, fostul soț al Oanei, Răzvan, are grijă doar de întreținerea copiilor, Jessica și Bogdan.

Abia reușește să plătească chiria

Oane se chinuiește acum să țină pasul cu plata chiriei, iar de alte cheltuieli persoanele, nici nu mai poate fi vorba. Din câte se vede, doar sora Deliei e cea care se zbate cu greutățile vieții, în timp ce Radu Siffredi își vede liniștit de ce știe să facă cel mai bine: live-uri în care să înjure copiii iubitei.

Contactată de reporterii Cancan, Gina Matache a recunoscut că situația prin care trece fiica ei nu e deloc una strălucită. „Cine nu are probleme financiare în ziua de astăzi?! Mai multe detalii despre acest subiect o să scriu pe pagina mea de socializare”, a spus Gina Matache.

Carmen Harra susține că nu vor rămâne împreună

Din motive pe care doar ea le știe, Oana Matache a început relația cu Radu când era încă căsătorită cu Răzvan și se pare că nici acum cei doi nu ar fi divorțat oficial. Nu demult, cei doi au anunțat că vor dispărea din viața publică pentru a evita orice fel de complicații.

Recent, celebra clarvăzătoare Carmen Harra a vorbit despre relația Oanei cu Radu și susține că cei doi nu vor rămâne prea mult timp împreună, iar cel care se va plictisi va fi rockerul. „Partea proastă e că ea a lăsat totul nerezolvat în relația cu Răzvan, lasă doi copii, lasă suferința celor din jur, a mamei, a familiei, care sunt intrigați și nu aprobă. Noi, oamenii, existăm la trei niveluri: biologic, spiritual și sufletesc.

„Eu am o îndoială că ea va merge în timp, cu bătaie lungă într-o relație cu acest Radu”

Din nefericire, când noi lăsăm lucrurile nerezolvate undeva, nu funcționează cum trebuie, pentru că nu trebuie să construim ceva pe nefericirea altuia. Eu am o îndoială că ea va merge în timp, cu bătaie lungă într-o relație cu acest Radu. Ea nu și-a pregătit această relație, a făcut-o peste noapte, în ascuns. N-o să-i placă ce spun eu, pentru că adevărul doare și ne revoltăm și condamnăm persoana care ni-l spune în față”, susține Carmen Harra.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre