Simona Ionescu / Redactor Șef

Producătorii Antenei 1 se joacă de-a șoarecele cu pisica cu Gabriela Cristea. S-a luat iar o decizie drastică

Producătorii Antenei 1 se joacă de-a șoarecele cu pisica cu Gabriela Cristea. S-a luat iar o decizie drastică
La nici o lună de când a început emisiunea ”Mireasa-Măștile Iubirii”, a și fost scoasă de pe post.

Nimeni nu știe ce i-a determinat pe producători să ia o astfel de decizie, mai ales că emisiunea era urmărită de fani.

Zece ediții. Atât a prezentat Gabriela Cristea emisiunea ”Mireasa-Măștile Iubirii”. Fără nici un fel de explicații pentru public, producția a fost scoasă de pe post. În urma ultimelor modificări ale grilei Antenei 1, în locul emisiunii au fost la început mutate știrile, apoi s-a prelungit emisiunea Mireasa, prezentată de Simona Gherghe cu încă o oră, de la 14.00 la 17.00.

Gabriela Cristea era extrem de bucuroasă

În acest moment nu se cunosc mai mult detalii, dar cu puțin timp în urmă să fie lansată emisiunea pe care a moderat-o puțin, Gabriela Cristea era extrem de bucuroasă. ”Sunt fericită să vă anunţ că începând de săptămâna viitoare, de luni până vineri, de la ora 16:00, ne vedem în direct, pe Antena 1 şi AntenaPLAY cu emisiunea Mireasa – Măştile iubirii.

Gabriela Cristea la Măștile iubirii

Am primit vestea cu mare bucurie, mai ales că întotdeauna un program tv, cu o asemenea vechime şi un public atât de fidel, trebuie să ţină pasul cu acesta şi să se dezvolte odată cu societatea.

„Interviuri care până acum se realizau fie online, fie telefonic, începând de acum vor fi făcute chiar de mine”

Ne dorim ca prin acest format să aducem în faţa telespectatorilor alte şi alte perspective şi totodată să îi ţinem la curent cu parcursul foştilor concurenţi. Interviuri care până acum se realizau fie online, fie telefonic, începând de acum vor fi făcute chiar de mine, 1 la 1, în platoul emisiunii sau în vizitele mele prin ţară, pentru a surprinde cât mai profund emoţiile şi trăirile interlocutorilor.

Invit astfel telespectatorii să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Antena 1 şi să descoperim împreună măştile iubirii din casa Mireasa!”, a fost mesajul postat de Gabriela Cristea pe conturile sale de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre