Puff Daddy a scăpat de cumplitele acuzații de viol. Ce s-a produs la o zi după deschidere procesului

Puff Daddy a scăpat de cumplitele acuzații de viol. Ce s-a produs la o zi după deschidere procesului
Celebrul rapper american Puff Daddy, cunoscut acum sub numele de scenă P. Diddy, și fosta iubită Cassie au rezolvat probema care i-a adus într-un proces cu acuzații extrem de urâte și grave.

Joi, 16 noiembrie, când s-a deschis procesul, toată presa occidentală a vuit despre afirmațiile făcute de fost iubită a lui Puff Daddy cu privire la abuzurile la care o supunea cel mai puternic producător muzical american și rapper faimos.            

Rapperul a soluționat un proces federal intentat de cântăreața R&B Cassie, fosta lui iubită de până în 2018, la doar o zi după ce femeia a lansat acuzații cumplite de viol la adresa mogulului hip-hop.

Vineri seara, Puff Daddy – P.Diddy, pe numele său real Sean Combs, și Cassie – Casandra Ventura – au făcut declarații anunțând că au ajuns la un acord și au rezolvat litigiul dintre ei fără a mai aștepta un verdict de la judecător.

Nu au fost dezvăluite detalii specifice cu privire la termenii acordului.

Puff Daddy – P Diddy și Cassie, în vremea când se iubeau

„Am decis să rezolv această problemă pe cale amiabilă, în condițiile în care am un anumit nivel de control. Vreau să mulțumesc familiei, fanilor și avocaților mei pentru sprijinul lor neclintit „, a spus Cassie într-o declarație.

Și celebrul rapper a ieșit cu o declarație. Daddy – Combs a spus: „Am decis să rezolvăm această problemă pe cale amiabilă. Îi doresc lui Cassie și familiei ei toate cele bune. Dragoste.”

Ce acuzații cumplite i-a adus Cassie

Sean Combs – Puff Daddy a fost acuzat, joi, de viol și de abuz fizic în mod repetat de către Cassie.

În timpul procesului, fosta iubită a susținut modul în care el ar fi controlat-o și abuzat-o timp de peste un deceniu, precum și cum ar fi drogat-o, a bătut-o și a forțat-o să facă sex cu mai mulți bărbați în timp ce el urmărea și înregistra.

De asemenea, femeia a susținut că, înainte de a se despărți de Puff Daddy, acesta a intrat cu forța în casa ei și a violat-o.

Cei doi, care s-au cunoscut în 2005, când ea avea 19 ani, s-au despărțit în 2018.

Daddy, acum în vârstă de 54 de ani, a negat vehement toate „acuzațiile ofensatoare și scandaloase”.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre