Simona Ionescu / Redactor Șef

Puya, scos cu forța în stradă de o firmă de protecție și pază. Artistul era la cumpărături

Puya, scos cu forța în stradă de o firmă de protecție și pază. Artistul era la cumpărături
Acum ceva vreme, What’s Up a fost scos cu forța dintr-un magazin din zona Ion Mihalache. Aseară a pățit-o și Puya. Culmea, au intervenit aceiași agenți de pază și protecție.

Puya a ajuns să fie scos cu forța în stradă de o firmă de protecție și pază, după ce a provocat un incident neplăcut. Întâmplarea a avut loc serile trecute, cunoscutul rapper fiind dat afară, cu intervenția, dintr-un supermarket.

Potrvit unor martori oculari citați de Spynews, Puya a intrat, miercuri, în jurul orei 19:00, într-un supermarket situat pe bulevardul Ion Mihalache (fost 1 Mai), în sectorul 1. Artistul nu purta mască, astfel că agentul de pază de la intrare i-a atras atenția. În replică, Puya ar fi început să înjure spunând că lui nu-i trebuie mască. Întâmplător, în magazin se afla și o echipă de intervenție rapidă a firmei de pază, iar agentul de la intrare a strigat după ajutor.

Ce voia Puya de la supermarket

Unul dintre agenții din supermarket era Valentin Rusu, un fost luptător care, în urmă cu aproape cinci luni, a intervenit la un incident similar, al cărui protagonist a fost, însă, What’s Up. Sursele citate au precizat că Puya venise să își cumpere o doză de bere. Era cu ea în mână când a fost escortat afară din magazin. El nu a opus rezistență.

Amintim că luna trecută, Dragoș Gărdescu, adică mult îndrăgitul rapper Puya, le-a făcut o surpriză de proporții fanilor în noul videoclip. El și-a arătat două din cele trei fete. Puya este un artist cunoscut de către public ca jumătate din formația „La Familia”. El a crescut alături de cei trei frați ai săi în cartierul Balta Albă, învățând de mic „regulile nescrise ale străzii”. A fost nevoie de un drum lung de la băiatul de cartier din 1997, care s-a transformat într-un familist convins.

De aceea este surprinzătoare reacția lui Puya în supermarket, mai ales că el nu este cunoscut ca un tip agresiv. Și nici opinii în legătură cu purtarea măștii anti-covid nu a exprimat în spațiul public.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre