Simona Ionescu / Redactor Șef

Radu Mazăre și soția caută bonă pentru moștenitor în Madagascar. Fostul primar al Constanței se relansează în afaceri

Radu Mazăre și soția caută bonă pentru moștenitor în Madagascar. Fostul primar al Constanței se relansează în afaceri
După mulți ani de suferință, s-au aliniat astrele și pentru fostul primar la Constanței, Radu Mazăre. Afaceristul urmează să se întoarcă în Madagascar cu soția și copilul care va veni pe lume luna viitoare. Se caută și bonă pentru moștenitor.

Radu Mazăre a scăpat de toate problemele și vrea să trăiască fericit. Dar nu în România, ci în paradisul său din Madagascar. Se relansează în afaceri și caută bonă pentru copilul care va veni pe lume în luna octombrie.

Hotelul lui Radu Mazăre se va redeschide în decembrie 2024

Însărcinată în luna a opta, Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre urmează să aducă pe lume bebelușul în octombrie, apoi familia intenționează să meargă în Madagascar, în paradisul de 1,5 milioane de euro pe care fostul primar al Constanței îl deține.

Potrivit informațiilor oferite de Replica de Constanța, Mantasaly Resort, hotelul lui Radu Mazăre, se va redeschide în decembrie. Superba locație a fost închisă în primăvara lui 2022, ca urmare a pandemiei de coronavirus, fiind folosit doar pentru câteva evenimente private sau platou de  filmare pentru clipul unei artiste locale.

Mazăre caută și bucătar șef

Pentru că timpul este destul de scurt, au fost postate deja în mediul online anunțuri de angajare pe grupuri specializate în găsirea forței de muncă din Madagascar. Se caută nu doar bucătar-șef pentru hotelul din incinta resortului, cât și bonă full time. Persoanele care sunt interesate de acest loc de muncă vor trebui să contacteze administrația Mantasaly Resort prin telefon sau email.

Cum arată hotelul lui Mazăre

Bunalow-ul de vis al lui Mazăre din Africa

Hotelul fostului primar al Constanței are 16 bungalowuri situate pe un teren de 1,8 hectare, pe care Mazăre l-a concesionat pe 99 de ani, de la un trib local. Pentru început, ar fi investit suma de 1.3 milioane de euro. Mai târziu, a fost construit un restaurant, o piscină și o sală de forță, iar cheltuielile se ridică la peste1,5 milioane de euro.

Roxana este administratorul hotelului

Radu Mazăre și Roxana Mihalache și-au jurat credință în anul 2019, în perioada în care fostul primar al Constanței se afla în închisoare. De altfel, Roxana este și administratorul afacerii din Africa, loc unde aceasta a stat alături de mama sa o bucată de timp. Mazăre mai are un motiv de bucurie. După doi ani în spatele gratiilor, a ieșit din închisoare și fratele lui, Alexandru.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri