Simona Ionescu / Redactor Șef

Radu Siffredi, o nouă poză care o va revolta pe mama Deliei

Radu Siffredi, o nouă poză care o va revolta pe mama Deliei
Delia are o soră, Oana, care în ultimele luni a fost destul de prezentă în poveștile mondene. De aproximativ un an, aceasta e într-o relație nouă, iar iubitul ei știe cum să atragă atenția.

Radu Siffredi într-o nouă poză. Mama Deliei și a Oanei se va revolta cu certitudine când  va vedea fotografia pe care „ginerele” Radu Siffredi tocmai a distribuit-o pe rețelele sociale. Amintim că acesta și iubita sa au acceptat să apară în cel mai „tânăr” reality show din România, Power Couple România – La bine și la greu, dezvoltat de Antena 1, care provoacă vedetele să experimenteze în fața telespectatorilor evenimente care le pun relația la încercare.

„Pentru noi, experiența Power Couple înseamnă nebunie, unitate și «la bine și la greu». Cred că să-ți descoperi relația în felul acesta, mai ales la început, este un privilegiu minunat”, a spus Radu Siffredi. Oana Matache și Radu Siffredi se află pentru prima oară împreună, într-o emisiune TV. Însă până să înceapă difuzarea primelor episoade din show-ul televizat, Radu Siffredi vrea să fie sigur că a captat toată atenția publicului.

Radu Siffredi, fotografie revoltătoare

Acum el are șansa să devină vedetă. O parte din visul copilăriei i se împlinește, odată cu difuzarea primului show TV în care va apărea. Iar până atunci, pentru a atrage atenția, s-a fotografiat cu pantalonii și lenjeria intimă jos, stând pe vasul de toaletă.

Radu Siffredi s-a forografia pe toaletă, în timp ce își acoperă cu mâna părțile intime (Sursa foto: Instagram)
Radu Siffredi s-a forografia pe toaletă, în timp ce își acoperă cu mâna părțile intime (Sursa foto: Instagram)

Într-o mână ține telefonul cu care își face selfie, iar cu cealaltă își acoperă părțile intime.

Cine este iubitul Oanei Matache

Tânărul de 28 de ani, se numește de fapt Radu Mihai Bădilaș. S-a născut în Galați, în anul 1994 și spune că are o relație foarte apropiată cu părinții săi, Luminița și Octav. Numele lui a devenit interesant în primăvara acestui an, după ce s-a aflat că Oana Matache a depus actele de divorț și s-a mutat cu el.

Iubitul sorei Deliei a fost și la coafor. Și-a făcut șuvițe blonde (Sursa foto: Instagram)

Tânărul a visat de mic să ajungă actor, a dat examen la facultate, însă un accident l-a împiedicat să își împlinească visul, după ce dantura i s-a modificat iar asta i-a afectat dicția, conform propriilor mărturisiri. A plecat apoi la muncă în străinătate pentru a se întreține. „Am avut niște joburi de care nici nu-mi este rușine: am spălat veceuri, am făcut zidărie, am dus farfurii la masă. Joburi de emigrant”, a povestit Radu Siffredi.

La bază, însă, este editor video. „Eu sunt la bază editor video, așa am început, am lucrat cu streameri cunoscuți Silviu Faiăr, Zlăvog și am făcut și publicitate și reclame. La momentul de față sunt director of picture, adică filmez”, mărturisea acesta, în trecut.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre