Simona Ionescu / Redactor Șef

Raed Arafat, amenințat cu moartea: ”Eu o să te îngroap alături de un porc!”

Raed Arafat, amenințat cu moartea: ”Eu o să te îngroap alături de un porc!”
Doamne, unde s-a ajuns! Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a fost amenințat public cu moartea de către un adept al teoriei conspiraţiei care nu crede în existența noului COVID-19. Mesajul a devenit viral foarte repede și a strâns mii de reacții, unele pro, unele contra.

Medicul Raed Arafat a fost amenințat cu moartea de către un internaut. Mai rău este că mulți au fost de accord cu acesta, scrie antena3.ro.

Raed Arafat, amenințat cu moartea

Un internaut (Raul Coltor), a postat un mesaj amenințător la adresa lui Raed Afafat.

”În baza articolului 55 din Constituția României , declar public :

Având în vedere că Raed Arafat  este condamnat la moarte în Palestina , este un terorist  și datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetățenilor români (trafic de organe Mossad) , EU , Coltor Raul Nicolae , prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele Țării și a Poporului Român!

Domnule Raed Arafat ! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormant de Piatră !

Te somez sa parasesti acest teritoriu inainte de intalnirea noastra !

Game over zdreanțo!”, scrie bărbatul pe Facebook.

Postarea a fost publicată pe Facebook luni seară (13 iulie), iar pâna marți dimineață avea deja peste 1.100 de reacţii şi fusese distribuită de peste 1.500 de ori.”

Cine l-a amenințat pe Raed Arafat

Raul Coltor un adept al teoriei conspiraţiei și nu crede în existența noului COVID-19.

”In atentia oamenilor si persoanelor fizice !

In contextul in care se incearca implementarea globalizarii , controlului total asupra oamenilor va aduc la cunostinta urmatoarele :

Din experienta profesionala va comunic ca mostrele prelevate sub pretextul covid ajung si in alte baze de date . In cazul de fata , este vorba de ADN . Aceste mostre constituie o baza de date globala care va fi folosita impotriva oamenilor , astfel :

Odata digitalizat sistemul , pe baza mostrelor adn si cu ajutorul recunoasterii faciale , “ tinta = cetateanul “ va deveni o victima sigura , lipsita de aparare ! ADN-ul este transmisibil ! Inscenarile , abuzurile si ilegalitatile la adresa cetateanului si dreptului omului vor deveni o normalitate! Strategia este identica ca in cazul furtului de identitate . Identitatile voastre sunt folosite de ani de zile in diverse scheme !”, a postat internautul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre