Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Bădulescu are planuri mari cu fiul său. Celebrul naș al tânărului, Cătălin Botezatu, îl sprijină necondiționat

Raluca Bădulescu are planuri mari cu fiul său. Celebrul naș al tânărului, Cătălin Botezatu, îl sprijină necondiționat
Raluca Bădulescu are toate motivele din lume să fie o femeie fericită și împlinită. Are o carieră extraordinară, un fiu de care e extrem de mândră și un iubit care o adoră.

Jurata de la „Bravo, ai stil” vrea să-și vadă băiatul pe cai mari și a povestit și cine e persoana care l-a influențat foarte mult.

Este vorba de tatăl vedetei, fostul senator Doru Laurian Bădulescu, care își iubește nepotul mai mult ca orice pe lume și l-a influențat în alegerile făcute. Iar Alex, care ține întotdeauna cont de ceea ce spune bunicul, vrea să-l facă fericit și ține cont de orice sfat pe care îl primește. Așa că băiatul se pregătește intens să devină… bancher.

Raluca Bădulescu și fiul său

Alex bancherașul

„Alex îi împlinește visul tatălui meu! Este student la ASE Finanțe-Bănci, face și un internship la o bancă. Suntem fericiți! Este visul lui tata! Când era Alex mic, tata îi spunea: „Alex bancherașul”, de unde rezultă că s-a împlinit un vis!”, a povestit fericită jurata „Bravo, ai stil” pentru Playtech.

Alex este finul lui Cătălin Botezatu

Și dacă vă întrebați de ce sunt Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu atât de apropiați, a fost deslușit misterul. Celebrul designer, pe care Raluca îl numește regele modei românești, este nașul băiatului.

„Este nașul, regele Bote! Îl adorăm! Suntem același suflet, aceeași inimă! Îl iubesc pentru totdeauna”

„Este regele modei românești, și nu numai, de 30 și ceva de ani. I-am spus, mai devreme, că este atât de frumos, că are 20 de ani. El m-a întrebat ”20 de ani, de când?”. I-am spus că are 20 de ani, doar de când a botezat copilul, de unde rezultă că noi suntem prieteni de aproximativ 28 de ani. Este nașul, regele Bote! Îl adorăm! Suntem același suflet, aceeași inimă! Îl iubesc pentru totdeauna!”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre