Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Olaru, pusă la respect de noul iubit

Ramona Olaru, pusă la respect de noul iubit
A suferit enorm după despărțirea de Cuza de la Noaptea târziu, dar acum viața ei a luat o întorsătură fericită. Ramona Olaru iubește din nou.

După ce s-a tot plâns că este singură, Ramonei Olaru i-a surâs norocul. Aceasta a scăpat porumbelul în timpul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Ramona Olaru, pusă la respect de noul iubit

Simpatica Ramona Olaru e fericită și și-a găsit un echilibru. Coprezentatoarea emisiunii Splash. Vedete la apă și-a găsit iubit. Chiar dacă a ținut totul la secret, blonda s-a dat singură de gol în timpul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Aceasta a mărturisit că nu mai e la fel de liberă ca până acum.

Într-o discuție legată de petreceri, aceasta a afirmat că nu mai e lăsată să danseze pe mese. La rândul său, Răzvan a dat câteva indicii privind noua relație a colegei sale. ”Păi, da, înainte tu încuiai, tu descuiai, acum e altă treabă”, a spus prezentatorul.

De ce s-au despărțit Ramona și Cuza

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea târziu au avut o relație cu suișuri și coborâșuri care, în final, a dus la o despărțire. În cadrul unui podcast, Cuza a explicat ce s-a întâmplat între cei doi și de ce au ales să meargă pe drumuri diferite. ”Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea.

Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare.

Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a afirmat acesta. Acum toată lumea s-a liniștit, pentru că și tânărul s-a îndrăgostit lulea de o chinezoaică superbă, gamer de meserie, care-i face zilele frumoase.

Sursă foto: spynews, instagram

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre