Simona Ionescu / Redactor Șef

Rapperul Big Sean divulgă un secret în ultima piesă lansată: pierderea unui copil

Rapperul Big Sean divulgă un secret în ultima piesă lansată: pierderea unui copil
Big Sean mărturisește în cel mai nou single al său, Deep Reverence, că una dintre partenerele sale a suferit un avort spontan.

Rapperul în vârstă de 32 de ani a inclus o un vers despre pierderea unui bebeluș în noua piesă, care a fost lansată luni. Aceasta prezintă și un verset vechi al regretatului rapper Nipsey Hussle, care a fost ucis în martie anul trecut.

„Ar trebui să fie un miliardar bazat pe timpul liber pe care nu îl iau / Probabil de ce prostii din jurul meu mă înnebunesc și am pierdut copilul”, spune cântărețul în noua piesă.

Ce spun fanii lui Big Sean

Când fanii de pe Twitter au început să comenteze despre versul cu pricina, mulți au presupus că rapperul făcea aluzie la iubita sa Jhené Aiko în vârstă de 32 de ani, deși nu i-a menționat numele.

„Nooo Jhene și Big Sean așteptau un bebeluș, dar ea a pierdut copilul omg :(„, a scris un utilizator Twitter care a inclus în postare și videoclip cu Kris Jenner plângând în serialul Keeping Up with The Kardashians.

„Big Sean a spus că nu știe motivul pentru care a pierdut copilul? … eludă că Jhene a suferit un avort spontan?”, a meditat un alt utilizator.

Relația dintre Big Sean și Jhené Aiko

El și cântăreața au fost pentru prima dată într-o relație în 2016 și nu au menționat anterior un avort spontan. Cuplul s-a despărțit în decembrie 2018 și au făcut veștile publice în martie 2019, dar cei doi s-au împăcat la începutul acestui an.

Jhené a confirmat că sunt împreună la începutul acestui an, cu o postare dulce de Ziua Îndrăgostiților, făcută la Disneyland. 

De atunci, cei doi au continuat să posteze pe Instagram-ul, iar Sean a dezvăluit în martie că au petrecut carantina împreună.

Deși cuplul încă nu are copii, Jhené are o fiică dintr-o relație anterioară, pe care a născut-o la vârsta de 20 de ani. Big Sean a avut anterior o relație cu regretata Naya Rivera și Ariana Grande.

Versul despre regretatul Nipsey Hussle

Noua piesă a rapper-ului a generat și vâlvă pe internet și datorită unui vers al regretatului său prieten Nipsey Hussle, care a murit la vârsta de 33 de ani, când a fost împușcat de 10 ori în afara magazinului său de haine din South Los Angeles. Eric Holder, un bărbat care a avut o discuție cu Nipsey în ziua în care a fost ucis, a fost ulterior acuzat de crimă.

Rapperul a fost ulterior onorat la a 62-a ediție a premiilor Grammy cu două Grammy-uri post-mortem pentru cea mai bună performanță de rap și cea mai bună interpretare rap.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre