Simona Ionescu / Redactor Șef

Războiul clanurilor, episodul 2. Campion de kickboxing înjunghiat în gât

Războiul clanurilor, episodul 2. Campion de kickboxing înjunghiat în gât
Unul din cei mai cunoscuți luptători de kickboxing din România se zbate între viață și moarte. „Frățiorii” fac apel să i se doneze sânge, după ce ei înșiși au făcut-o.

Luptătorul Adrian Florea, 34 de ani, a ajuns în stare critică la spital în urma unei răfuieli între clanuri. Sportivul e celebru în România, după ce a ieșit învingător cu ocazia mai multor gale televizate. Acum se zbate între viață și moarte după ce a fost înjunghiat în gât în urma unei răfuieli între grupările infracționale din orașul său natal, Galați. Prietenii sportivului au declanșat, pe internet, o campanie prin care cer tuturor celor care îl cunosc să doneze sânge.

Incidentul sângeros de la Galați vine la două săptămâni după asasinarea liderului interlop bucureștean Emi Pian / Florin Mototolea, șeful clanului Duduianu.

Reglare de conturi între clanuri

Incidentul a avut loc, miercuri, în jurul orei 23.00, pe strada Combinatului, din zona Viaduct din Galați. Conform polițiștilor totul a pornit de la faptul că Florea s-a dus în zonă pentru a-l bate pe un bărbat, membru al unei grupări rivale.

Adrian Florea face parte din clanul „Sportivilor”, varianta gălățeană. El și-a făcut strategia greșit, rivalul care trebuia să fie bătut nu era singur, iar campionul de kickboxing a fost copleșit numeric.


Ura! Finlandezii au găsit adevăratul leac anti mahmureală

Denisa de la Bambi vrea și ea copil. Cum are grijă de ea iubitul


A urmat o luptă de stradă dură, iar după ce s-au împărțit pumni și picioare, unul dintre bătăuși, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a scos un cuțit pe care l-a înfipt în gâtul sportivului.

Ulterior, interlopii care l-au înjunghiat pe Adrian Florea au fugit din oraș. Ei au fost prinși, în cursul zilei de joi, în localitatea Cuza Vodă din Brăila. Aceștia au fost acuzați de tentativă de omor și complicitate la tentativă de omor și arestați preventiv de magistrații Tribunalului Galați.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre