Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan Fodor i-a tăiat macaroana lui Dan Badea. Ce l-a deranjat pe actor

Răzvan Fodor i-a tăiat macaroana lui Dan Badea. Ce l-a deranjat pe actor
Dan Badea a fost pus la punct. Se pare că a vorbit ce nu a trebuit, iar acum a venit și reversul medaliei.

După o perioadă de ironii, Dan Badea a fost pus cu botul pe labe. Ce l-a deranjat pe Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor i-a tăiat macaroana lui Dan Badea. Ce l-a deranjat pe actor

Atât Răzvan Fodor cât și Cabral au tot vorbit în ultima perioadă de cât de greu se circulă în București. Chiar dacă nu e în Capitală pentru moment, ci se relaxează în Maldive alături de familie, Dan Badea s-a filmat în mijlocul oceanului. N-a avut de lucru și a făcut o glumă care nu i-a căzut deloc bine lui Fodor.

„Frățiorilor, vă înțeleg cum e cu traficul, că și aici e plin. Deci e plin, nu se mai poate! E plin! Unde-au plecat mă? Băi, veniți mă, că e trafic! Să arăt în țară!”, le-a spus Dan Badea colegilor săi.

„Hai sictir!”

Răzvan Fodor n-a stat deloc pe gânduri, și l-a pus la punct pe Badea în stilul său caracteristic: „Hai sictir!”. În ceea ce îl privește pe Cabral, după ce a stat în trafic câteva ore bune, a cedat nervos. Acesta a postat o imagine în timp ce se afla la o coadă imensă, în drum spre munte, cu un mesaj: „Șezătoarea de dimineață”.

Amuzați de vorbele prezentatorului, fanii au sărit imediat cu tot felul de comentarii.

„Acum e momentul să-ți pui în ordine toate gândurile.”, i-a spus unul dintre urmăritori. „Ce?! Pe-ale mele le-am terminat demult, acum m-am apucat să pun ordine în gândurile vecinilor!”, a venit replica lui Cabral.

 „Eu de 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală”

Chiar dacă nu a arătat niciodată, Răzvan Fodor se luptă cu o afecțiune care-i face viața un coșmar, dar cu care a fost obligat să învețe să trăiască. E vorba de astm. Numai că nu puține au fost momentele în care el a ajuns pe mâna medicilor.

„Eu de 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală. Cel mai jos am avut 68-70 saturația. Numai că la asmatici trece cu hidrocortizon și cu adrenalină, intravenos. Panica, frica, suferința pe care le trăiești că nu poți să respiri, astea trebuie transmise. Am ieșit odată din bar, panicat, am luat-o ușor la fugă spre spitalul Floreasca, deși nu se face treaba asta ca asmatic. Am ajuns în 30 de secunde, am intrat acolo și nu mai puteam să pronunț nimic. M-au pus direct pe pat, mi-au spart venele…”, a spus Răzvan Fodor într-un podcast.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre