Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan Fodor și Irina părăsesc țara. Există o explicație

Răzvan Fodor și Irina părăsesc țara. Există o explicație
Bucurie imensă pentru Irina Fodor, care-și va împlini o mare dorință. Răzvan Fodor n-a avut încotro și a acceptat.

Irina Fodor și Răzvan se pregătesc pentru aventura vieții, mai ceva ca-n America Express. Unde vor ajunge cele două vedete.

Irina Fodor a complotat cu cea mai bună prietenă, Adela Popescu și au pus la cale o vacanță cu adevărat extraordinară, în Laponia. A fost un vis mai vechi al Irinei, care se bucură ca un copil și așteaptă cu sufletul la gură să ajungă acasă la Moș Crăciun și să vadă Aurora Boreală. Atât Irina cât și Răzvan Fodor le-au povestit fanilor cum s-a ajuns la excursia într-unul din cele mai frumoase locuri de pe pământ. Cel mai important pas l-a făcut Adela Popescu, prietena care nu te lasă niciodată la greu.

„S-a apucat de psihologie inversă”

„Prietenia adevărată e atunci când îi trimiți un mesaj subtil prietenei tale, și ea știe ce are de făcut, fără prea multe explicații. Să vă zic cum am procedat. A scris Adela Popescu pe Facebook (sau pe Insta, nici eu nu mai știu) că pleacă la Moșu’, în Laponia. I-am lăsat și eu un mesaj timid la postare, că mvaai, ce frumos, ce mi-ar plăcea și mie…înțelegeți voi.

Ce credeți că a făcut? A pândit momentul, o întâlnire comună, și s-a apucat de făcut psihologie inversă, laterală și cu spatele, cu mare atenție în oglinda retrovizoare, unde nu-l scăpa din priviri pe Fodor. Asta în timp ce îmi povestea mie ce frumusețe îi așteaptă pe tărâmuri înzăpezite, cu săniuțe trase de husky, unde renii zburdă liniștiți sub aurora boreală, iar Moș Crăciun stă la povești cu tine.

„Capcana a făcut clanc și l-a prins nemilos pe Fodor. Îmi doream până la cer și înapoi experiența asta”

Eu mă tot înduioșam și mă tot miram, în timpul ăsta. Capcana a făcut clanc! și l-a prins nemilos pe Fodor. Pe scurt, mergem și noi în Laponia! Una peste alta, adevărul e că îmi doream până la cer și înapoi experiența asta. O aveam de mult în minte, dar nu se legau lucrurile de nici un fel: ba nu era timp, ba era complicat, ba era zborul lung, ba nu eram suficient de informați.

Irina Fodor și Răzvan pleacă în vizită la Moș Crăciun!

Uite că acum am fost suficient din toate, dar cel mai mult, am fost hotărâți. (..) Acum, trebuie să mă ocup de organizare pe plan intern și research: Cât de frig e totuși acolo? Ce mâncăruri nu trebuie ratate? Dacă voi ați fost până acum sau dacă aveți informații prețioase din surse apropiate, mi-ar folosi tare și v-aș mulțumi mult”, le-a povestit Irina fanilor săi.

„Păi tu te apuci să îi spui așa ceva femeii ăsteia, care ar fi în stare să pună un Moș luminos, cu sanie și reni, la intrarea în Popești încă din luna iulie?”

La rândul său, Răzvan Fodor a spus, cu lux de amănunte modul în care a operat Adela Popescu, „fratele meu”, așa cum o numește actorul, iar rezultatul e unul singur: vacanță în Laponia. „Cine spune că anturajul nu te strică, nu are prieteni ca ai mei. Deci se întâlnesc Irina și Adela. Adela Popescu, fratele meu. Ce credeți că i-a povestit ea soției mele?

Despre vacanța lor în Laponia: cum se duc acasă la Moș Crăciun, cum de abia așteaptă să le scârțâie zăpada sub ghete, cum s-ar putea să vadă Aurora Boreală și alte lucruri minunate la care Irina făcea ochii atât de mari încât, la sfârșitul discuției, arătau ca două farfurii. Păi tu te apuci să îi spui așa ceva femeii ăsteia, care ar fi în stare să pună un Moș luminos, cu sanie și reni, la intrarea în Popești încă din luna iulie?

Care ar putea, cu nonșalanță, să împodobească bradul în fiecare zi a lui decembrie cu alte decorațiuni? Care e șefa autoproclamată a sărbătorilor de iarnă și a magiei celei mai magice? E, na, că i-a zis!

„Așa că, unde credeți că suntem la începutul lui decembrie? Exact, în Laponia!”

I-am zis că e drumul complicat, că zborul e lung, că avem escale. Ea mi-a zis că zburăm cu charter, și facem doar 4 ore. Am adăugat că asta e o vacanță care se pregătește temeinic, se culeg informații, afli ce e mai important de vizitat/văzut, să nu ajungi acolo ca o gâscă. Mi-a zis că cele mai importante activități sunt asigurate deja de cei de la agenția de turism.

Am mai băgat o fisă: că trebuie să găsim cazare și mâncare, de care ar fi trebuit să ne ocupăm din timp. Mi-a tăiat macaroana: sunt incluse și ele în oferta de la agenție. (…)”, a fost mesajul lui Răzvan Fodor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre