Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a reacționat Puya după ce a fost acuzat de Dana Marijuana. Nu se aștepta nimeni la așa ceva

Cum a reacționat Puya după ce a fost acuzat de Dana Marijuana. Nu se aștepta nimeni la așa ceva
Invitată în podcastul lui Mihai Ghiță, „În oglindă”, Dana Marijuana a șocat întreaga Românie cu acuzațiile făcute împotriva lui Puya și Șișu. Iată ce reacție a avut Dragoș.

Au lansat împreună hituri care au rupt România în două, dar nimeni nu a știut până acum, a declarat Dana Marijuana, ce a fost între ea și Puya. Artistul a reacționat.

Pe numele său adevărat Dana Coteanu, cunoscuta artistă Marijuana a vorbit despre dedesubturile relației pe care le-a avut cu Puya și Șișu. Cântăreața s-a plâns că nu a fost plătită și, ori de câte ori pleca în concerte, era nevoită să ceară bani de la părinți. Și mai grav ar fi fost faptul că Puya i-ar fi spus că este un nimeni fără ajutorul lor.

„Dana, tu știi că La Familia iau bani separat pentru tine?”

„Eu lucram la ai mei, aveam un bănuț de buzunar. De fiecare dată le ceream alor mei: Mama, dă-mi și mie bani de drum până la Timișoara, dă-mi și mie bani de drum până la Arad…dar tu pentru ce cânți acolo? Mai ales tata! Asta pentru că băieții din La Familia îmi ziceau că dacă vrei să vii cu noi, vii…

Iar eu credeam că ei nu iau niciun ban pentru mine, că eu merg alături de ei, Marijuana cu ei, mă ajută și pe mine pe lângă ei și că trebuie să mă duc, să le spun la lume mesajul și să fim cu toții. Bun. După un anumit timp, vine un domn la mine: Dana, tu știi că La Familia iau bani separat pentru tine? Eu bănuiam ceva, dar mă bucur că ați venit să-mi spuneți exact.

„Dragoș, nu vreau 250 de dolari, 300, cât luase el pentru mine, vreau 50 de dolari, să am și eu bani de buzunar”

Eram într-o emisiune, în pauză, și m-am dus la Puya și i-am zis: Dragoș, nu vreau 250 de dolari, 300, cât luase el pentru mine, vreau 50 de dolari, să am și eu bani de buzuna. (…) Auzi, tu fără noi ești un nimeni și un nimic și n-o să faci nimic niciodată. Pentru mine a fost ca o săgeată în suflet. Eu credeam în prietenia noastră, credeam în tot. Nu-mi venea să cred că eu nu le ceream toți banii, măcar banii de buzunar și nu au fost în stare să-mi dea măcar pe ăia. (…)”, a spus Dana Marijuana, în podcastul lui Mihai Ghiță.

Ce reacții au avut Puya și Șișu

După ce au ascultat ce a spus fosta colegă despre ei, Puya și Șișu au făcut un videoclip pe care l-au postat pe contul de instagram, unde i-au transmis un mesaj Danei Marijuana. „Eu o să vă prezint mica istorie, după care Dragoș vă va explica procesele din spate, deci tot ceea ce s-a întâmplat”, a început Șișu. Pentru început, Puya s-a arătat supărat de acuzațiile primite și a întrebat-o de ce nu a mers la concerte dacă a fost chemată. „Să moară familia mea!

Tu ne acuzi de o grămadă de timp că ți-am furat banii. Ai scris cărți, ai mers în emisiuni, ai fost la podcasturi, tot timpul ai spus că noi ți-am furat banii. Ce bani ți-am furat? Înainte să mergem la Nostalgia am discutat chestia asta și tu ai fost de acord, ai spus că e ok. Am crezut că ne-am înțeles. Ce să înțeleg? Că ne-ai păcălit, că ne-ai mințit, că, de fapt, nu era ok?”, a declarat artistul.

„Ea s-a băgat în anturajul trupei BUG Mafia”

În continuare, Șișu a povestit și cum a intrat Dana Marijuana în anturajul băieților, dar și cum mergeau la petreceri la ea acasă să se distreze. „Oamenii pot să interpreteze că poate noi am păcălit-o să cânte la Nostalgia, să ne ridice etc. Am să vă explic câteva lucruri înainte de toate. Bun. O cunoaștem pe Dana Marijuana din anul 1996, ea s-a băgat în anturajul trupei BUG Mafia, formam împreună un grup de oameni care veneam mereu la ea acasă. Ea locuia în cartierul Sălăjan și mai mergeam pe la ea.

Ne distram, mai fumam, beam, mergeam pe la petreceri etc. În perioada asta am lucrat albumul ”Băieți de cartier” și după ce l-am terminat, BUG Mafia a hotărât împreună cu noi să mergem în concerte, să cântăm în deschidere. Era prima oară când făceam asta. La unul din aceste concerte din Bacău, cred că-mi aduc aminte foarte bine, între Alin (Uzzi) și Dana Cotanu (Dana Marijuana) au existat anumite contre.

Dana era foarte supărată. Aveam 20 de ani, vă dați seama. Puya a venit la mine și mi-a spus să facem o piesă cu fata asta ca să se simtă și ea ok, să se simtă integrată în grup.

„Am făcut clipul care a avut un succes fulminant, a devenit cunoscută la nivel național”

Noi promovam albumul ”Băieți de cartier”. Tot Dragoș (Puya) a scris o strofă din perspectiva ei, însă cu versurile lui. Când am ajuns în studio el a cântat linia acelei melodii pe care ea cânta peste, după care am scos vocea lui Dragoș și am lăsat vocea ei. Am mai făcut o a doua piesă cu Gangea și Cătălina Toma, la fel au fost scrise de Dragoș și după am lansat albumul.

Albumul a avut succes și Dorian Enache ne-a propus să facem prima trupă de borfași, bineînteles cu Dana Marijuana care era în piesa ”Tupeu de borfaș”. Nu puteam să o scoatem, logic, pentru că era prietena noastră. Am făcut clipul care a avut un succes fulminant, a devenit cunoscută la nivel național, așa cum spune și ea, și casa de discuri ne-a cerut următoarele piese ale ei.

Noi credeam că ajutăm un prieten să devină cunoscut, să-i facem un bine, numai că Dana nu știa să scrie absolut nicio piesă. Dragos (Puya) a sărit la interval cu piesa ”Trebuie să spun” și cu piesa ”Fii pe fază”, a mărturisit Șișu.

„Ce rost are să faci chestiile astea publice?

La finalul mesajului, Puya a invitat-o pe Dana Marijuana să meargă să cânte alături de ei. „Dacă oamenii voiau să te cheme la concert puteau să o facă. De ce nu te-au chemat? De ce nu te cheamă și în ziua de azi? Ce rost are să faci chestiile astea publice? Aveai numărul meu de telefon, puteai să mă suni, nu să te duci să spui pe la emisiuni tot felul de lucruri neadevărate.

Ce rost au toate chestiile astea? (…) Fii atentă! Pe 19 avem lansare și te invităm să cânți piesa ”Tupeu de borfaș” și uităm tot ce s-a întâmplat. În acest fel punem punct la tot. Noi te cunoaștem, ești sora noastră. Ei nu te cunosc.”, a fost reacția trupei La familia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre