Simona Ionescu / Redactor Șef

Recunoști vedeta?! E Monica Anghel! Schimbare de look spectaculoasă, în plină desfășurare

Recunoști vedeta?! E Monica Anghel! Schimbare de look spectaculoasă, în plină desfășurare
Monica Anghel i-a uimit pe fani cu ultima sa apariție pur și simplu spectaculoasă. Iată ce vrea să facă artista.

Monica Anghel e mai frumoasă ca niciodată și le dă clasă domnișoarelor. Unde vrea să ajungă celebra cântăreață.

Monica Anghel este de nerecunoscut. Schimbările nu se opresc aici. Exclusiv

Recent, Monica Anghel a postat o fotografie pe contul de socializare în care apare cu părul lung și blond. O simulare pe care i-a făcut-o o bună prietenă și care a pus-o pe gânduri pe artistă, care acum vrea părerea fanilor. „Dragii mei, aceasta poză a fost realizată de draga mea prietenă Cera Mihăilescu. Ce părere aveți ? Îmi las părul lung și schimb culoarea ? Sau rămân așa cum sunt acum? Aștept sfaturile voastre”, au fost cuvintele Monicăi.

În vizită la Papă

Cu puțin timp în urmă, Monica, însoțită de bunele ei prietene Luminița Anghel și Nico au plecat la Roma unde au susținut un recital extraordinar. Dar cea mai mare onoare a fost că l-au întâlnit pe pe Papă. Un motiv de mare bucurie pentru cele trei mari voci ale României. Neața bună, dragilor.

Ne-am întâlnit în această dimineață toate trei, Luminița Anghel, Nico Matei nu că sa ne bem cafeaua. Plecăm spre Roma, mai exact, Vatican. Este un privilegiu pentru noi această vizită și, cu atât mai mult, vom avea posibilitatea să îl întâlnim pe Papa Francisco, Amigos e Amigas, a postat cântăreața pe rețele de socializare.

Cum a reușit să slăbească atât de mult

Vedeta a vorbit acum câteva luni cum a reușit să slăbească după operația de coloană, mărturisind că a avut nevoie de consiliere. „Am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni, cu ajutorul psihologului. Nu credeam că am determinarea să rămân la noua greutate. Prin terapie, am primit motivația de care aveam nevoie”, a declarat artista.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre