Simona Ionescu / Redactor Șef

Refuză luxul. Fiica lui Tom Cruise nu vrea să locuiască cu acesta într-o casă de 455.000 $ pe lună

Refuză luxul. Fiica lui Tom Cruise nu vrea să locuiască cu acesta într-o casă de 455.000 $ pe lună
Tom Cruise nu mai are nevoie de prezentări, căci acesta face parte cu siguranță din lista celebrităților de top de la Hollywood, dar și din întreaga lume. Cu o avere estimată la 570 de milioane de dolari, starul din Top Gun își permite să trăiască pe picior mare. Lucrurile nu stau însă la fel și pentru copiii star-ului, care se pare că preferă traiul modest.

Tom Cruise a trăit o viață de lux în Londra în ultimii doi ani în timp ce filma pentru proiectele sale de film de înaltă calitate.

Și, potrivit unui nou raport, actorul de 58 de ani vrea să își convingă fiica, pe Bella, în vârstă de 27 de ani, să vină să locuiască cu el la penthouse-ul din istoricul complex Corinthia Residences,  care anterior era deținut de Regină.

Proprietatea opulentă de 455.000 de dolari pe lună este potrivită, fără îndoială, pentru cerințele de la Hollywood, cu cele patru dormitoare, piscină interioară și priveliștea care-ți taie respirația, dar chiar și acestea pot să nu fie suficiente pentru a o atrage pe Bella.

Nu vrea să locuiască cu tatăl ei celebru 

Bella locuiește în prezent cu soțul ei Max Parker, care este  consultant IT, dar și cu o reptilă care este animal de companie pentru cei doi,  într-o casă umilă cu trei dormitoare din Croydon, sudul Londrei. Vecinii au declarat pentru o publicație australiană că tânăra de 27 de ani preferă să trăiască într-o manieră mai modestă în comparație cu stilul de viață fastuos în care a crescut. 

Penthouse-ul din Londra, unde locuiește actorul Tom Cruise / Sursa foto: Facebook

O sursă susține: „Tom are o echipă dedicată de personal care să aibă grijă de fiecare capriciu al său, unde poate apela la room service de la restaurantele din Corinthia, cum ar fi bucătarul cu stea Michelin Tom Kerridge’s Bar & Grill.”

Bella a aderat la religia scientologică, la fel ca Tom Cruise 

La fel ca tatăl ei, Bella este un scientolog ferm, dar a locuit departe de restul familiei Cruise în ultimii cinci ani, care s-a mutat pentru a fi aproape de sediul Bisericii din Clearwater, Florida.

Bella, fiica lui Tom Cruise / Sursa foto: Facebook

În anul 2001, când Tom Cruise a divorțat de actrița Nicole Kidman, Bella s-a îndepărtat de mama ei adoptivă. Conform unor surse, inițial Kidman împărțea custodia Bellei și a fratelui ei Connor cu actorul din Top Gun, însă ulterior actrița s-a îndepărtat de cei doi copii și relațiile s-au răcit. 

În timp ce Bella se pare că reînceput să-i dea aprecieri la pozele de pe Instagram mamei sale, făcând astfel primii pași către repararea relației, Nicole Kidman este extrem de discretă în ceea ce privește relația cu Bella și Connor: ”Sunt foarte discretă în legătură cu toate astea. Trebuie să protejez acele relații. Știu 150% că aș renunța la viața mea pentru copiii mei, pentru că acesta este scopul meu ”, a spus ea anterior într-un interviu acordat revistei Who.

 

Fetița Ginei și a lui Smiley a primit primul cadou. Ce a adus Moș Nicolae?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre