Simona Ionescu / Redactor Șef

Regina Elisabeta a II-a, mesaj tulburător pentru Emma Răducanu, după victoria de la US Open. Ce va face sportiva cu scrisoarea

Regina Elisabeta a II-a, mesaj tulburător pentru Emma Răducanu, după victoria de la US Open. Ce va face sportiva cu scrisoarea
La puțin timp de când a câștigat US Open 2021, regina Elisabeta a II-a i-a trimis Emmei Răducanu un mesaj copleșitor. Sportiva s-a emoționat.

Victoria istorică obținută de Emma Răducanu la US Open 2021 a făcut-o pe regina Elisabeta a II-a să reacționeze. Felicitări a trimis și Boris Johnson.

Regina Elisabeta a II-a, mesaj tulburător pentru Emma Răducanu, după victoria de la US Open. Ce va face sportiva cu scrisoarea

Emma Răducanu a avut o bucurie imensă, atunci când a fost felicitată de însăși regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii după victoria obținută la US Open. Sportiva a învins-o în finală pe Leylah Fernandez, cu scorul de 6-4, 6-3.

„E dovada muncii tale extraordinare și a dedicării”

„Te felicit pentru triumful de la US Open. E o realizare remarcabilă la o vârstă atât de tânără și e dovada muncii tale extraordinare și a dedicării. N-am nicio îndoială că performanța ta ieșită din comun, alături de cea a adversarei, Leylah Fernandez, va inspira următoarea generație a jucătorilor de tenis. Îți trimit cele mai calde urări, ție și mulților tăi fani. Elizabeth R.”, a spus regina.

Ducesa de Cambridge, mândră de Emma

Nici Ducesa de Cambridge nu a așteptat prea mult, reacționând după victoria Emmei. ”Felicitări majore, Emma Răducanu pentru o performanţă incredibilă şi o victorie istorică la un turneu de Grand Slam. Suntem toţi extrem de mândri de tine”, a spus Ducesa, pe contul său oficial de Twitter.

Un alt mesaj de felicitare a venit de la premierul Boris Johnson, care i-a spus Emmei că are un talent incredibil. ”Ce victorie senzaţională. Felicitări uriaşe, Emma Răducanu! Ai arătat un talent incredibil. Suntem extrem de mândri de tine!”, a spus acesta.

„Mă onorează foarte tare că am primit scrisoarea sa”

Emma Răducanu a fost extrem de emoționată atunci când a primit scrisoarea cu mesajul reginei și spune că are de gând să o păstreze toată viața și să o înrămeze. „A însemnat totul pentru mine să primesc un mesaj direct de la Majestatea Sa. Pentru mine reprezintă un model extraordinar, ca și pentru țară.

Mă onorează foarte tare că am primit scrisoarea sa, sunt foarte recunoscătoare și mă bucur că mi-a observat performanța. Cel mai probabil o să înrămez scrisoarea”, a spus Emma Răducanu. Emma, locul 150 mondial a devenit prima jucătoare din Marea Britanie câştigătoare a unui grand slam după Virginia Wade, în 1977, la Wimbledon. Dar și prima sportivă din Era Open care a reușit să câștige un grand slam venind din calificări.

Sursă foto: fanatik, digi24, sport.ro

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre