Simona Ionescu / Redactor Șef

Regina Elisabeta II rupe tăcerea și spune ce crede despre Harry și Meghan

Regina Elisabeta II rupe tăcerea și spune ce crede despre Harry și Meghan
Întreaga planetă a așteptat reacția reginei Marii Britanii în urma interviului devastator acordat de nepotul ei, prințul Harry, și de soția acestuia, Meghan Markle, jurnalistei Oprah Winfrey. A durat câteva zile așteptarea

Abia acum Regina Elisabeta II rupe tăcerea și spune ce crede despre Harry și Meghan. Ea spune că este „întristată” de dificultăţile împărtăşite de prinţul Harry şi de soţia sa, Meghan şi şi-a exprimat dragostea faţă de aceştia. Mesajul a fost transmis de Palatul Buckingham într-un prim comunicat.

„Harry, Meghan şi Archie vor fi întotdeauna membri ai familiei multiubiţi” – se scrie în documentul Casei Regale, difuzat după interviul răsunător al cuplului princiar, acordat jurnalistei Oprah Winfrey. „Problemele ridicate, în special cele legate de rasă, sunt îngrijorătoare. Deşi unele amintiri pot varia, ele sunt luate foarte în serios şi vor fi tratate de familie în privat” – a adăugat regina, în mesajul menționat.

Regina Elisabeta II rupe tăcerea și spune ce crede

„Întreaga familie este întristată să afle cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry şi Meghan”, se mai notează în comunicatul Reginei transmis de Palatul Buckingham. În acesta se subliniază că ducii de Sussex şi fiul lor Archie „vor fi mereu membri ai familiei foarte iubiţi”.

Interviul răsunător, care a fost difuzat în regat de postul ITV, a împărţit societatea britanică. Unii o susţin pe Meghan Markle, alţii pun la îndoială acuzaţiile sale. Amintim că ducii de Sussex au acuzat presiunea mediatică, rasismul şi neînţelegerea familiei regale pentru a explica plecarea lor în urmă cu un an.

Unele ziare vorbesc de „cea mai gravă criză” care zguduie Casa Regală în ultimii 85 de ani. Alţi analişti spun că mărturisirile explozive amintesc de epoca Ladi Diana.  În anii 90, aceasta a dezvăluit public necazurile ei conjugale. Mama lui Harry a murit într-un accident de maşină, urmărită fiind de paparazzi la Paris.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 10 martie. Careul în T cu focar Jupiter tranzit aduce unii miniștri într-un ring de box

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre