Simona Ionescu / Redactor Șef

Reguli de aur de la un român celebru. Se spune că a vindecat mulți oameni învățându-i cum trebuie consumate alimentele

Reguli de aur de la un român celebru. Se spune că a vindecat mulți oameni învățându-i cum trebuie consumate alimentele
Considerat marele vindecător al României și deschizător de drumuri în domeniul medicii naturiste și bioenergeticii, Valeriu Popa a lăsat moștenire românilor adevărate reguli de aur.

Dotat cu incredibile capacități de vindecare, Valeriu Popa i-a învățat pe cei care l-au cunoscut cum să se vindece prin forțele proprii, dar și ce să facă pentru a ține problemele departe.

Se spune că a salvat de la moarte zeci de mii de pacienți, care și astăzi, deși Valeriu Popa a trecut în lumea drepților, își amintesc cu dragoste de el și îi respectă sfaturile.

Supranumit și geniul misterios al românilor, ca urmare a calităților sale paranormale ieșite din comun, dar a și tratamentelor pe care le dădea pacienților, Valeriu Popa le recomanda românilor să aibă mare grijă atunci când achizițioază o icoană. Aceasta trebuie cumpărată doar de la oameni cu iubire de Dumnezeu, niciodată de la hoți sau deținuți, pentru că energia stocată în acest obiect va ataca sistemul imunitar al celor care o va pune în casă la loc de cinste.

Nu purtați haine SH și nu dăruiți hainele pe care nu le mai purtați

De asemenea, vindecătorul spunea că nu e bine să fie purtate haine second hand și nici să le dați altora din îmbrăcămintea purtată de care nu mai aveți nevoie.

Valeriu Popa, vindecătorul românilor

Explicația e foarte simplă și clară: aceste obiecte păstrează din câmpul energetic al stăpânului hainelor.

Vorbiți cât mai puțin la mobil, pentru că atacă zona genito-urinară

Persoanele care locuiesc în case unde au existat tot felul de frici, regrete sau discuții, trebuie să se roagă necontenit și să ierte, pentru ca să anuleze tot răul. De asemenea, Valeriu Popa spunea că nimeni nu trebuie să intre seara în casă, cu probleme și supărări de la locul de muncă, pentru că îi va merge rău. Pur și simplu trebuie să nu vă mai gândiți la acestea și să vedeți binele din viață.

Pe de altă parte, vindecătorul îi învăța pe pacienții săi să încerce să vorbească cât mai puțin la telefon, pentru că acesta atacă în special zona genito-urinară. Nu în ultimul rând, Valeriu Popa recomanda ca alimentele să fie întotdeauna binecuvântate înainte de a fi consumate, pentru că altfel se pot transforma în otravă.

De aceea, e bine ca înainte să mâncați, faceți semnul crucii pe toate produsele. Nu în ultimul rând, specialistul recomanda ca masa să fie luată într-un loc liniștit, niciodată apăsător, ca să nu vă îmbolnăviți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre