Simona Ionescu / Redactor Șef

Reuniune emoționantă între Nicole Kidman și mama sa. Imaginile i-au înduioșat pe fani

Reuniune emoționantă între Nicole Kidman și mama sa. Imaginile i-au înduioșat pe fani
Nicole Kidman și-a vizitat mama după opt luni în care nu s-au întâlnit deloc. Acestea au păstrat distanța din cauza pandemiei și au fost carantinate separat.

Actrița a împărtășit momentul emoționant cu fanii ei și a distribuit pe contul de Instagram mai multe fotografii în care își îmbrățișează mama. Comunitatea ei de pe rețeaua de socializare a fost înduioșată de iubirea și aprecierea pe care Nicole Kidman le are pentru mama sa. 

„Îmi amintesc discursul tău de la Oscar unde ai vorbit despre mama ta și te-ai emoționat”, „ce drăguț”, „să ai o zi minunată alături de ea”, „sunteți adorabile”, „cele mai frumoase imagini”, sunt cuvintele spuse de fani în comentariile postării.

„E așa de bine să pot să îmi îmbrățișez mama din nou. Au trecut 8 luni. Am ratat aniversarea ei de 80 de ani, dar sunt aici acum. Te iubesc Mumma”, spune actrița în descrierea fotografiilor postate.

Kidman s-a întors recent în Australia pentru a lucra la noua ei serie numită „Nine Perfect Strangers”. Ea, soțul ei, Keith Urban și cele două fiice ale lor, au petrecut două săptămâni în carantină la domiciliu. Cuplul s-a bucurat de posibilitatea de a petrece izolarea acasă, în timp ce alți cetățeni nu au avut atât de noroc și au fost plasați în centre speciale de izolare.

Carantină specială

Kidman și Urban au avut permisiunea specială de a se întoarce la moșia lor, conform The Daily Mail. 

„Excepțiile sunt rare datorită riscului ridicat de a evita carantina. Sunt luate în considerare doar cazurile unde există motive temeinice din punct de vedere medical, de sănătate sau de compasiune”, declară aceasta.

„Producătorul executiv și echipa sa au fost autorizați să se izoleze într-un hub pentru a continua filmările „Nine Perfect Strangers”, sub supravegherea poliției. Aranjamente similare au fost făcute pentru echipe de fotbal, pentru a se putea antrena și pregăti de meciuri”, declară o sursă.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre