Simona Ionescu / Redactor Șef

Revelion anulat? Ce se întâmplă anul acesta pe Times Square?

Revelion anulat? Ce se întâmplă anul acesta pe Times Square?
Celebrul revelion din Times Square, New York City va arăta foarte diferit anul acesta. De obicei, așa-numita „răscruce a lumii” este plină de oameni încântați să sărbătorească intrarea în noul an, dar anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul nu va avea loc în circumstanțele obișnuite.

Într-o declarație transmisă de către organizatorii evenimentului, președintele Alianței Times Square, Tim Tompkins, a declarat că evenimentul va deveni virtual și nu va găzdui mulțimea obișnuită de oameni. Cu toate acestea, evenimentul va include „elemente live și distanțare socială, alături de invitați de onoare ce vor reflecta temele, provocările și inspirațiile din 2020.

Revelionul virtual

„Un lucru care nu se va schimba niciodată este bifarea cronometrării de la miezul nopții și sosirea unui An Nou. Dar anul acesta vor exista oferte virtuale, vizuale și digitale semnificativ noi și îmbunătățite pentru a completa orice divertisment live sau experiențe  încă în curs de dezvoltare, ce vor avea loc în Times Square. Pentru că mai mult ca oricând în aceste vremuri pline de frică, lumea are nevoie disperată să se reunească simbolic și virtual pentru a sărbători oamenii și lucrurile pe care le iubim și pentru a privi cu nerăbdare cu un sentiment de reînnoire și noi începuturi”, a spus Tompkins. 

Jamestown, proprietarul One Times Square, a construit lumea virtuală a Times Square și o aplicație de difuzare complementară pentru a permite tuturor să experimenteze Times Square și să sărbătorească cu noi în aceste vremuri neobișnuite. 

Lăsăm anul 2020 în spate

Organizatorii au menționat că evenimentul include de obicei o reflecție asupra anului trecut și a unora dintre cele mai mari momente ale acestuia, dar planul s-a schimbat având în vedere evenimentele fără precedent din acest an.

„Nimănui nu trebuie să i se reamintească care au fost până acum știrile dominante din 2020: COVID-19 și o serie de crize rasiale, economice și climatice. Printr-un număr limitat de oaspeți de onoarei vom observa unde am fost, dar mai important, vom onora și sărbători spiritele curajoase și creative care ne-au ajutat și ne vor ajuta să călătorim prin aceste vremuri provocatoare până în Anul Nou. Mai multe detalii vor veni oricum în curând și vom sărbători cu tine într-o formă virtuală, pe 31 decembrie”, a explicat Tompkins. 

Evenimentul virtual va servi ca o sărbătoare a lucrătorilor esențiali, a primilor respondenți, a medicilor, a oamenilor de știință și „atât pentru spectatori, muzicieni, cât și pentru artiști, emergenți și consacrați”.

Ce secrete teribile ascunde Diana Constantin, concurentă în „Insula Iubirii”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre