Simona Ionescu / Redactor Șef

Ricky Martin și gemenii săi de 14 ani le-au făcut fanilor o surpriză colosală într-un show. Video incendiar

Ricky Martin și gemenii săi de 14 ani le-au făcut fanilor o surpriză colosală într-un show. Video incendiar
Recent divorțat, Ricky Martin a avut parte de un moment incredibil, atunci când fiii săi gemeni, Matteo și Valentino, în vârstă de 14 ani, au sărit pe scenă în timpul spectacolului său de luni, de la Locarno, Elveția.

Cântărețul, în vârstă de 51 de ani, a reacționat cu o bucurie absolută și nedisimulată atunci când și-a văzut gemenii în exercițiul funcțiunii. Ulterior, a împărtășit un videoclip al momentului pe contul său oficial de Instagram.

„Ce surpriză frumoasă! Când gemenii mei au sărit pe scenă cu mine pentru prima dată în Locarno, Elveția”, a spus Ricky Martin.

Este exact de ce avea nevoie celebrul artist, care nu e în cea mai bună formă sufletească fiind în plin divorț de soțul său, Jwan Yosef, în vârstă de 38 de ani. Băieții de 14 ani ai lui Ricky au venit pe lume dintr-o mamă surogat în 2008, înainte de relația sa cu Jwan. Fostul cuplu îi are în comun pe Lucia, de patru ani, și Renn, de trei ani.

„Este videoclipul meu. Sunt atât de fericit că vă place”

Imediat după postare, fanii au sărit cu tot felul de comentarii pentru a-și exprima fericirea. Cel mai bucuros a fost chiar cel care a realizat videoclipul cu artistul și cei doi copii: „Este videoclipul meu! Sunt atât de fericit că vă place!”. Un alt fan a comentat: „Acum acesta este tipul de conținut pe care vreau să-l văd pe această pagină.

Îmi place să vă văd pe voi trei împreună. Sunt adorabili”. „Acesta e cel mai grozav lucru din toate timpurile!, „Îmi pot imagina fericirea voastră!”, au fost ale comentarii ale internauților.

„Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate”

Cei doi bărbați care au format un cuplu au făcut o declarație comună la începutul acestei luni, când au anunțat despărțirea.

„Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit ca și cuplu în toți acești ani minunați.

Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație centrată pe pace și prietenie pentru a continua creșterea comună a copiilor noștri, păstrând respectul și dragostea pe care o avem unul pentru celălalt”, au declarat Ricky și Jwan pentru People.

Ricky Martin și fostul partener de viață s-au despărțit

„I-am văzut fața și am înnebunit”

Ricky și Jwan s-au întâlnit pentru prima dată în 2015, când Ricky l-a întrebat pe acesta despre lucrările sale de artă. „I-am văzut arta și am înnebunit pentru că îmi place foarte mult ceea ce face. Foarte original.

Și l-am contactat și apoi l-am colecționat”, a dezvăluit Ricky, invitat la emisiunea The Ellen DeGeneres în 2016, unde este, de asemenea, a împărtășit vestea că era logodit. Ricky și Jwan s-au căsătorit doi ani mai târziu, în 2018, în cadrul unei ceremonii secrete. Ei au păstrat detaliile nunții lor private și nu au împărtășit niciodată o fotografie oficială de nuntă cu fanii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre