Simona Ionescu / Redactor Șef

Ristei a chiulit de la cununia Ilonei. Întâmplări povestite după petrecere

Ristei a chiulit de la cununia Ilonei. Întâmplări povestite după petrecere
Ilona Brezoianu și iubitul său Andrei Alexandru au făcut cea mai atipică, dar cea mai frumoasă cununie civilă. Prietenul Florin Ristei însă, a lipsit.

În platoul emisiunii „Neatza de week-end”, Ilona Brezoianu și prietenii din platou au luat la puricat cununia actriței. S-a aflat atunci și de ce Florin Ristei nu a participat la marele eveniment.

Florin Ristei a chiulit de la cununia Ilonei

Colegii și prietenii de la „Neatza de week-end” au fost trup și suflet alături de actrița Ilona Brezoianu în cel mai frumos moment al vieții. Singurul care nu a putut-o onora cu prezența lui a fost Ristei și asta din motive bine întemeiate. Artistul a avut cântare la Brașov. Dar pe data de 20 iulie când „doamna Brezoianu” va fi dusă la altar, Florin nu doar că va fi alături de ea, dar va susține și cel mai frumos program artistic.  

„Doamna Brezoianu sau doamna Alexandru?”

Ilona, superbă în ziua cununiei care a fost atipică

E adevărat că lipsa lui Ristei de la cununia civilă nu a fost trecută de vederea cu internauți, care l-au taxat imediat. „Tu ai văzut oamenii în comentarii? primul lucru înainte să-ți ureze oamenii de bine, una a întrebat: Dar prietenul tău Ristei unde e? De ce nu venit?”, a spus artistul. Întrebată de colega Diana Munteanu cum să o strige de acum încolo „Doamna Brezoianu sau doamna Alexandru”, Ilona a mărturisit că și-a păstrat numele.

Cuza: „A fost cea mai atipică cununie pe care am văzut-o”

Prezent la cununie, simpaticul Cuza a fost extrem de emoționat și s-a bucurat împreună cu prietenul Emi de unul dintre cele mai frumoase, dar și mai atipice cununii. „Pentru că au făcut-o amândoi atipică. Super fresh, alții sunt protocolari”, a spus acesta în emisiune, amintind și de faptul că mirele a tremurat când spus marele Da.

La rândul său, bucătarul Nicolai Tand, și el absent de la cununie, a mărturisit că sigur ar fi plâns dacă ar fi ajuns. Dar se așteaptă data cununiei religioase: „Mai băgăm o fisă, bade! Acolo vreau să te văd!”.

În stilu-i caracteristic, Ilona a spus că mirele e bine și s-a trezit odată cu ea, motivând că „e foarte bucuros și din cauza asta nu poate să mai doarmă”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre