Simona Ionescu / Redactor Șef

Rockerii sunt în lacrimi. E doliu la Red Hot Chili Peppers

Rockerii sunt în lacrimi. E doliu la Red Hot Chili Peppers
Red Hot Chili Peppers anunță decesul chitaristului Jack Sherman. Acesta avea doar 64 de ani.  Într-o postare pe Instagram, trupa californiană îi aduce un omagiu celui care s-a alăturat formației în decembrie 1983, chiar în anul fondării trupei, atunci când l-a înlocuit pe Hillel Slovak.

Mesajul rockerilor a stârnit valuri de emoții. „Noi, familia RHCP, îi dorim lui Jack Sherman navigarea lină în lumile de dincolo, pentru că el a trecut. Jack a cântat pe albumul nostru de debut, precum și în primul nostru turneu în SUA. A fost un tip unic și îi mulțumim pentru tot timpul cu bune, cu rele și între ele. Pace pe platforma de boogie”, i-au scris foștii colegi de trupă.

Conform Daily Mail, momentan cauza decesului este una necunoscută.

A participat la nașterea  unui fenomen

Jack Sherman a colaborat cu Red Hot Chili Peppers la albumele „Freaky Styley”, „Mother’s Milk” și „The Abbey Road EP”. De-a lungul carierei, chitaristul a mai colaborat cu Bob Dylan la albumul „Knocked Out Loaded” și cu George Clinton și Feagal Sharkey.


Ilie Năstase s-a lansat în imobiliare. Pentru cine a cumpărat case

Exclusiv. Lidia Buble a plătit o sumă exorbitantă


Red Hot Chili Peppers este o formație americană de rock formată înființată de Antony Kiedis, solist, și basistul Flea în Los Angeles în 1983. Stilul muzical al grupului include rock alternativ, funk, punk rock și rock psihedelic.

În performanțele live muzica lor incorporează elemente de jam band datorită naturii improvizate a multor interpretări ale lor, ceea ce a transformat-o într-o , trupă-fenomen, care a ajuns să domine muzica rock în anii 1990. Red Hot Chili Peppers a vândut peste 80 milioane de discuri în toată lumea și a câștigat șase premii Grammy.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Lidia Buble a plătit o sumă exorbitantă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre