Simona Ionescu / Redactor Șef

Rod Stewart, în pijamale de satin cu imprimeu tropical. Și-a botezat cămășile

Rod Stewart, în pijamale de satin cu imprimeu tropical. Și-a botezat cămășile
„Se poartă bine”, au spus fanii când l-au văzut pe Rod Stewart în cele mai sexy pijamale din satin. Iată cum arată vedeta.

Icoana muzicii rock, Rod Stewart și-a arătat noul look în pijamale de lux din satin, pe care a glumit că le poate purta și pe plajă și la piscină.

În timp ce promova campania fiului său, Sean, celebrul cântăreț a purtat o pijama albă, cu imprimeu tropical, într-o postare pe Instagram. Compozitorul a discutat despre articole vestimentare „frumoase” și le-a arătat fanilor săi și o scurtă imagine din dormitorul său, cu un pat dublu, imens.

Rod Stewart în splendida sa pijama cu model tropical

În videoclip, el a glumit că articolul de lux poate fi purtat în jurul „piscinei, la plajă și chiar și în pat, dacă doriți”. Fanii artistului au sărit imediat cu comentarii și complimente. „Oh, Doamne, ești un bărbat sexy”, a spus o fană, în timp ce alt internaut a comentat: „Îți stă bine în pijama”.

Ce lucruri trăznite a purtat de-a lungul anilor

În cariera sa, Rod Stewart și-a surprins fanii cu look-ul cu totul ieșite din comun, de la imprimeuri leopard la cercei verzi sau albi. Vedeta garderobei sale rămâne însă uriașa colecție de cămăși. Într-un clip postat pe Instagram cu câteva luni în urmă, a arătat câteva din cămășile vibrante, adăugând: „Și acestea sunt hainele mele și, credeți sau nu, voi purta tot lotul ăsta în seara asta. (…)

Rod iubește ținutele extravagante

Cu asta încep, apoi cu asta mă voi schimba în asta. Apoi asta, apoi asta, apoi asta, apoi asta! Pentru că eu cred că totul face parte din showbiz și îmi plac hainele și întotdeauna mi-au plăcut, chiar și atunci când nu aveam bani. Dar acum sunt în poziția de a mă arăta un pic mai mult, pot să-mi schimb garderoba cum vreau – este show business, dar este și Las Vegas și îmi place să fiu aici!

Totul face parte din spectacol, asta e divertismentul!”. Totodată, Rod a menționat că le-a dat și nume diferite la cămășile sale, cum ar fi Sue sau Josephine, denumirea pe care a primit-o superba lui cămașă de leopard.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre