Simona Ionescu / Redactor Șef

Rodica Mandache, despre actrița careia i-ar ridica o statuie

Rodica Mandache, despre actrița careia i-ar ridica o statuie
„Când eram foarte tânără, vroiam să fiu mai în vârstă. Când m-am copt, vroiam să mă întorc înapoi, iar asta nu s-a putut”, a spus cu ceva timp în urmă Rodica Mandache. Actrița cu vorbă dulce a recunoscut că în tinerețe i-a plăcut jocul seducției.

Rodica Mandache a suferit mult timp din cauza „acestei pisiceli, alintături, miorlăieli”, care acum „mi-s dragi”, primind reproșuri la rolurile grele. Dar dacă nu juca jocul seducției, parcă nu era ea.

Actrița Irina Răchițeanu Șirianu, femeia care a impresionat-o cu adevărat

Irina Răchițeanu Șirianu, artista care a impresionat-o pe Rodica Mandache

Rodica Mandache mărturisește că multă vreme și-ar fi dorit să fie altfel de actriță, pentru că „eram egoistă și capricioasă”. A făcut-o să vadă viața cu alți ochi buna ei prietena, actrița Irina Răchițeanu Șirianu, o frumusețe de femeie și cel mai bun om pe care l-a cunoscut.

„Dacă ar fi să fac cuiva o statuie a bunătății, ei i-aș face”

„Femeile care m-au impresionat pe mine au ceva ce eu nu am.  Mi-au plăcut femeile luptătoare, care au luptat pentru dragoste, meserie, copii. Îmi plac femeile care s-au descurcat singure, care au construit.

Aș vorbi despre Irina Răchițeanu Șirianu, pe care am iubit-o foarte mult și am avut șansa să joc alături de ea. Apoi am rămas prietene până s-a prăpădit. Era foarte frumoasă, un om bun. Dacă ar fi să fac cuiva o statuie a bunătății, ei i-aș face. Și asta m-a impresionat, pentru că eu nu eram bună”, s-a destăinuit artista.

„Mi se părea că seara e săracă dacă nu jucam rolul ăsta”

Multă vreme și-a dorit să fie în centrul atenției și nu puține au fost momentele în care se juca de-a seducția.

„Erau jocuri, țin minte un ceai unde cântam, vorbeam, povesteam unui băiat care-mi plăcea numai de dragul jocului.  Și nu mi-am dat seama decât când prietena, logodnica lui s-a ridicat și a spus: Eu am să plec acasă. Cu lacrimile curgând…

Și atunci îmi dădeam seama ce lucru urât am făcut. Jocul se lipea de tine, îmi plăcea să fac toate lucrurile astea. Mi se părea că seara e săracă dacă nu jucam rolul ăsta. Eu plecam liniștită și mulțumită și uitam cu cine am fost”, a declarat Rodica Mandache.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri