Simona Ionescu / Redactor Șef

România fierbe. Gabi Bădălău, pus la zid de vedete și de internauți după ce a refuzat să-i returneze Claudiei Pătrășcanu copiii

România fierbe. Gabi Bădălău, pus la zid de vedete și de internauți după ce a refuzat să-i returneze Claudiei Pătrășcanu copiii
Claudia Pătrășcanu e distrusă și cere ajutorul autorităților. Vedeta spune că Bădălău nu-i aduce copiii acasă și își strigă disperarea.

Când lucrurile păreau că s-au liniștit între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, a început iar scandalul. Cântăreața îl acuză că nu-i returnează copiii.

Artista susține că atât băieții cât și ea sunt în pericol, motiv pentru care a ajuns să nu mai iasă singură din casă. Copiii sunt de 14 zile cu tatăl lor, la domiciliul bunicilor și, potrivit hotărârii judecătorești, ar fi trebuit aduși acasă. Bădălău însă i-a transmis printr-un mesaj că-și va prelungi vacanța cu cei mici.

„Marș, lasă-ne copiii, nu te mai vor”

Claudia afirmă că Bădălău le-ar fi spus chiar și polițiștilor din Bolintin Vale că „nu îi aduc, să facă ce trebuie legal”.

Mai mult, artista a mărturisit că „vrând să port legături personale cu cei doi copii, tatăl lor le închide telefonul imediat, nu-i lasă să vorbească și-mi transmite cuvinte precum: Marș, lasă-ne, copiii nu te mai vor, copiii nu mai vor la tine”.

De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, „îmi adresează injurii cumplite pe care cei doi minori le aud frecvent și nu pot face mai nimic”.

„Ai grijă ce faci, că plătesc pe cineva și te aruncă pe autostradă într-un șanț”

Vedeta spune că a ajuns să fie amenințată că va fi aruncată într-un șanț, motiv pentru care se teme pentru viața ei și nu mai iese din casă neînsoțită. „Îmi strigă că nu-l interesează dacă merg la poliție, dacă merg către autorități… deoarece el face legea în România…  

Îl citez: “Săraco, eu dau bani grei avocaților, sute de mii… nicio poliție din țara asta nu-mi poate face nimic pentru că tata a fost și încă e șmecher…. nu uita că am și INML-ul în portofel… doar C.Ț e șmecher datorită lu’ tata…

Ai grijă ce faci, că plătesc pe cineva și te aruncă pe autostradă într-un șanț și nu știi cine a făcut-o”, s-a plâns artista.

„Zilnic sunt urmărită de o mașină care stă cu farurile aprinse direct în casa mea”

Potrivit Claudiei Pătrășcanu, s-a ajuns atât de departe încât i-a fost fotografiată și casa în care-și crește copiii. Iar zilnic „sunt urmărită de o mașină care stă cu farurile aprinse direct în casa mea… îmi este teamă pentru mine și copii”.

Artista vrea doar să fie lăsată să-și crească liniștită și în pace băieții, dar nu poate din cauza familiei lui Bădălău „care a acaparat toată România”. Și regretă acum că „l-am primit peste vacanța mea în Paris, i-am lăsat copiii în vacanțe cu el, cu bunicii. Îmi este dor de copiii mei”.

„Încerc să-mi apăr copiii, dar sunt în pericol înțelegeți?”

Claudia susține că Bădălău nu vrea să-i aducă copiii acasă

„DGASPC ul, Poliția, instituțiile care apără drepturile omului, drepturile copiilor…. ce faceți cu astfel de situații? De 5 ani suport, înghit, tac, plâng și încerc să mă apăr singură… încerc să-mi apar copiii,  dar sunt în pericol înțelegeți?”, zice cântăreața.

Pentru că nu știe cum să-și rezolve problema, artista amenință că știe „nume din aceste instituții și într-o zi le voi spune… dacă nu se încetează cu presiunea pe mine și copii… nume care susțin această familie din Bolintin-Vale… unde, din Primăria Bolintin-Vale au făcut SRL-ul lor”.

În plus, e îngrijorată pentru băiatul cel mic, care „iubește fotbalul și joacă de performanță”, dar „lipsește de la aceste activități și suferă enorm pentru acest lucru”.

„Este o crimă ceea ce faceți! Crimă emoțională pe care o aplicați toți din această familie”

„Rog instituțiile să nu treacă cu vederea strigătul meu și faceți-vă treaba cum trebuie. (…) Copiii au dreptul să aleagă unde vor să stea… nu-i forțați voi! Este o crimă ceea ce faceți!

Crimă emoțională pe care o aplicați toți din această familie. Mi-ați strigat că nu vă lăsați până nu-mi luați copiii… dar copiii sunt ai lui Dumnezeu. Oameni fără suflet ce sunteți și fără Dumnezeu. Aduceți-mi copiii că au nevoie și de mama lor”, a fost mesajul Claudiei Pătrășcanu.

Ce a sfătuit-o Cristina Cioran

Imediat după mesajul postat de Claudia Pătrășcanu, vedetele și internauții i-au dat artistei tot felul de sfaturi. „Pffffff incredibil, draga mea! Incredibil! Poliția 112 că altceva nu ai ce…”, a sfătuit-o Cristina Cioran.

„Dacă îți permiți, ia gardă sau gărzi de corp”

Internauții au sfătuit-o să-și ia gardă de corp

Un internaut i-a spus Claudiei că ar fi o soluție să-și ia gardă de corp, pentru a fi sigură că nu i se va întâmpla nimic rău. „Din păcate, tatăl copiilor tăi este un mare vagabond cu haine de intelectual.

Într-adevăr, tacsu este și mai vagabond, are la mână oameni din mai toate departamentele statale, dar și el are fundul plin de bube. Eu îți dau un sfat. Dacă ai dovezi că tacsu și fiul sunt băgați în măgării urâte și știm cu toții că sunt, mergi si cere sprijin cu dovezi, la Mălin Bot.

El sigur nu o să abandoneze o mică luptă contra acestor derbedei care au devalizat și furat nonstop din bogățiile țării noastre. Frica este doar de Dumnezeu, nici nu da curs mesajelor, salvează tot, fă un file online și pune totul pe online”, a fost mesajul acestuia.

„Mergi la tv și fă-i de rușine”

Alt prieten din online i-a sugerat Claudiei să meargă la tv „și fă-i de rușine, că așa merită șmecherii ăștia”. „Se repetă povestea Prigoană-Bahmuțeanu! Așa făcea și celălalt domn cu copiii”, a specificat alt prieten din online, în timp ce un alt internaut i-a spus să ceară „ordin de protecție urgent”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre